Yasin-i Şerif Okur musunuz? (Hatay için )

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ülkemiz için özelde de Hatay'da yaşanan üzücü olay için Yasin-i Şerif okur musunuz? Okumak isteyenler cuma gününe kadar (cuma da dahil) okuyabilecekleri sayıyı yazarlarsa sevinirim. (mümkünse çevredeki eşi dostu hesaba katarak sayı bildirirsek iyi olur) Şimdiden Allah razı olsun...

duaya çook ihtiyacımız var gerçekten... bol bol dua edelim. tabii öncesinde de ibadet.... ben de bir tane okuyayım cumaya kadar...

Allah razı olsun, ben 500 ü buluruz diye düşünüyorum, çevremizi de hesaba katalım, onlara da duyuralım.

10 tane de bana yazın hocam. Ruhları şad olsun. Cennet ve CEMALULLAH (c.c.) ile şereflenirler inş.

Tavsiyem Yasin Suresini okuduktan sonra bir de mealini okusak çok daha iyi olur.Yasin suresinde Kuran'ın ölüler için değil diriler için olduğu söyleniyor da.

"(Kuran) Yaşayan her kişiyi uyarsın diye, böylece ilahî hüküm kâfirler hakkında kesinleşsin diye, gönderilmiştir." Yasin Suresi, 70.ayet

bozdagli' Alıntı:
Tavsiyem Yasin Suresini okuduktan sonra bir de mealini okusak çok daha iyi olur.Yasin suresinde Kuran'ın ölüler için değil diriler için olduğu söyleniyor da.

"(Kuran) Yaşayan her kişiyi uyarsın diye, böylece ilahî hüküm kâfirler hakkında kesinleşsin diye, gönderilmiştir." Yasin Suresi, 70.ayet

Hay ağzına sağlık hocam...

Arkadaşların iyi niyetini anlıyorum ancak, bu işin doğrusu bu değil galiba.
Ölenlere değil de geride kalanların okuması lazım.
Zira mealinde yaşayanlara mesaj var.
Ölmeden önce okumak lazım ;)
http://www.yasinsuresi.net/yasin-suresi-meali/

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun toplamda 488 olduk :) Arkadaşlar en başa da yazdığım gibi okumadaki birinci amacımız bela ve musibetlerin başta ülkemizden uzaklaşması iiçindi. . .

Geri