Yatacak yerin yok esed ve sisi

Kodla Büyü
Allahın cezası. izleyemedim çocuğun nefes alamayışını. Aklıma kendi çocuğum geldi. :verymad: :verymad:

Re: Yatacak yerin yok esed, sisi ve kankaları

Görüntüleri izleyemedim. Gezi olaylarında katledilen gençlerimizin ölümlerini izleyemediğim gibi. Darbecilerden, diktatörlerden ortadoğu halklarının kurtulacağı yok. Müslümanın müslümana yaptığı vahşeti videolardan izlemeye yürek dayanmıyor. Bu mezhep çatışmasının içine ülkemizi sokmazlar diye umuyorum. Yurdumda demokrasinin kapısını aralayan M. Kemal'i açmaya çalıştığı akılcılık-bilimsellik yolunun önemi, değeri bir kez daha ortaya çıkıyor. Değerini kaybettikten sonra anlamayız umarım.

Biz yüzyıllarca mevlana yunus hacı bektaşı veli gibi anadolu erenlerinin öğretileri ile harmanlandık. Yaratılanı sevdik yaradandan ötürü. Bunu bildik her seferinde dilimizden düşürmedik.

bir kez gönül kırdık ise bu kıldığımız namaz namaz değil dedik

şimdi sevgili arkadaşlarım irakta onlarca müslüman ölürken nerdeydik, afganistanda cecenistanda nerdeydik. Kendi ülkemizde onlarca şehit gelirken nerdeydik.Gezi parkında insanlar madur olurken nerdeydik?

nedir bu suriye sevdamız nedir bu mısır hasretimiz ?
neyin peşindeyiz allah aşkına.

bu suriye savasında ölen masumların sorumlusu kim
savası körükleyen afganistandan özel ucakla elkaide elemanlarını getiren her türlü maddi manevi lojistik desteği veren sevgili akp hükümeti ve türkiye cumhuriyeti maalesef ben akp ye oy vermedim beni ilgilendirmez diyemeyiz tüm türkiye suclu bugün muhalif denilen gurup kaybediyor her gecen gün onlarca insan ölüyor bizim ileri zekalarda hristiyanlardan medet umuyor ileri zeka bide şikayet ediyor neymiş orda müslümanlar birbirini öldürüyormuşda hristiyanlar olaya müdahale etmiyormuş Allah ım ne günlere kaldık

Geri