Yatak tavsiyesi

Kodla Büyü

ITSENSEI

Site Gezgini
Sabah kalktığımda akşam yattığımdan daha yorgun kalkıyorum. Sanki gece boyunca uyurken biri zoppalamiş gibi. Eşim de aynı. Vitamin, spor vs kullanmak işe yaramadi. Bir de yatak değiştirelim diyoruz belki iyi gelir. Marka model tavsiyesi var mı? Gerekirse tüm promosyonu yatağa yastığa yaptırabilirim.

Genelde yan yatan birisiyim. Omuz boyun iflas etmek üzere. Tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri nedir?

Şu marka ve modelini önerebilirim. Yıllardır kullanıyoruz:

Eğer ortalamanın üzerinde boy kiloda iseniz Yataş'ın Prestige Prime modeli. Biraz pahalıdır ama ömür boyu kullanılır. 35 senedir kullanan yakınlarım var. Ben 7,5 yıldır kullanıyorum çok memnunuz.

Wellmatt lateks yatak. Lateks kalınlığı en az 4 cm olursa mükemmmel bir uyku. Olmazsa olmaz odada ki oksijen seviyesi. Odanızı sıcak soğuk demeden yeterince havalandırırsanız sabahları olan yorgunluk hissi belirgin bir şekilde azalıyor.

Eğer ortalamanın üzerinde boy kiloda iseniz Yataş'ın Prestige Prime modeli. Biraz pahalıdır ama ömür boyu kullanılır. 35 senedir kullanan yakınlarım var. Ben 7,5 yıldır kullanıyorum çok memnunuz.
Bir senedir kullanıyorum, biraz sert bir yatak alışmak biraz zor oldu ama alıştıktan sonra çok iyi.

Sabah yorgun ve ağrılarla uyanıyordum. Bu yataktan sonra uykumu almış ve ağrısız, rahat kalkıyorum. Eşimin de bel fıtığı vardı artık o da rahat etti ben de.

Sabah yorgun ve ağrılarla uyanıyordum. Bu yataktan sonra uykumu almış ve ağrısız, rahat kalkıyorum. Eşimin de bel fıtığı vardı artık o da rahat etti ben de.
Hocam aynı şikayetlerden dolayı ben de bu yataktan sipariş verdim. Bu hafta gelecek inşallah. Almadan önce araştırdım ve işbir confort yatakta karar kıldım. İnşallah memnun kalırım

Para önemli değil diyorsanız yatsanın tempur yataklarına bakabilirsiniz. Çok pahalı ama en iyisidir

Lova yatak, doğtaş markası, paket yaylı olmalı, orta sert modelleri gayet iyi ve kaliteli.

Geri