yavuz bahadıroğlu romanları

Kodla Büyü

dokmeefrail

Süper Üye
Süper Üye
bu kitaplarla onlarca öğrencime okuma alışkanlığı kazandırdım senede 35 kitap okuyan oldu kitapları asker öğretmenlik dönemimde öğrencilerim bir daha bulamaz diye onlara hediye ettim şimdi çocuklarım için kitaplığımda bulunsun istiyorum en ucuz hangi sitede bulurum. sağlam olduktan sonra 2. el de olur.

Ben'de Yavuz Bahadıroğlu'nun romanlarının hayranıyım. Hemen hemen bütün romanları kütüphanemde var. Üniversitede öğrenciyken, Ankara'da sahaflardan çoğunu toplamıştım, bir kısmını da büyük kitapçılardan satın almıştım. Okuma alışkanlığımın kaynağı olan yazarlardandır.
Büyük şehirlerdeki ikinci el kitap satan yerlerden bulabilirsiniz, özellikle Ankara ve İstanbuldaki sahaflara uğranılması 2. el için gerekir.

gerçekten çok güzel romanlar. ben de okuma alışkanlığımı bu kitaplara borçluyum. herkese tavsiye ederim. ilk çakabey i okumuştum. sonra devamı geldi zaten...

Gerçekten kaliteli bir yazardır. Bir de çocuklarınız için Hasan NAil CANAT kitaplarını da edinin. Ben çocukken okumuştum harikadırlar. :+1:

lisedeyken sunguroğlu serisinin 2 ve 3. kitabını bulabilmek için kütüphane kapılarını az aşındırmamıştım..

Geri