Fenamı? tertemiz olmuşsunuz. :roll: derdiniz kalmamış.Laf aramızda daha 2 gün olmadan :scared: hızlı davranmış mem.tati' Alıntı:Şişli / İstanbul bizim okul ilkokul olacakmış şimdi ben olacağım, bir şikayetim bir problemim yoktu (öğretmen dertlerinden ve idareden)
tati' Alıntı:Şişli / İstanbul bizim okul ilkokul olacakmış şimdi ben olacağım, bir şikayetim bir problemim yoktu (öğretmen dertlerinden ve idareden)
ACABA :?: REHBER ve FORMATÖR istisna olabilirmi;;;;only61' Alıntı:ilköğretimde benim bildiğim sadece sınıfçılar kalacak
tabi ki de ilkokul.GRİNGO' Alıntı:ACABA :?: REHBER ve FORMATÖR istisna olabilirmi;;;;only61' Alıntı:ilköğretimde benim bildiğim sadece sınıfçılar kalacak
EĞER OLURSA İLKOKULMU :?: ORTAOKULMU İSTERSİNİZ :?:
craxx' Alıntı:Nasılsa ders 1 saat daha artacak diye bekliyoruz..
+1esenordelarthe' Alıntı:craxx' Alıntı:Nasılsa ders 1 saat daha artacak diye bekliyoruz..
Herkes beklerken bizim dernek gibi olusmlarda herkes adina ugrasiyor keske daha cok ugrasanlar olsa bekleye bekleye bu hallere gelmesek
tati' Alıntı:Şişli / İstanbul bizim okul ilkokul olacakmış şimdi ben olacağım, bir şikayetim bir problemim yoktu (öğretmen dertlerinden ve idareden)
labımın olduğu okulu tabiki deGRİNGO' Alıntı:ACABA :?: REHBER ve FORMATÖR istisna olabilirmi;;;;only61' Alıntı:ilköğretimde benim bildiğim sadece sınıfçılar kalacak
EĞER OLURSA İLKOKULMU :?: ORTAOKULMU İSTERSİNİZ :?:
erkutalp' Alıntı:tati' Alıntı:Şişli / İstanbul bizim okul ilkokul olacakmış şimdi ben olacağım, bir şikayetim bir problemim yoktu (öğretmen dertlerinden ve idareden)
bukadar hızlımı oldu yani, eminmisiniz hocam..
tati' Alıntı:hocalarım benim ses çıksa ki ne olacak, bizi dinleyen mi var, muhalefet mi var, kim var... sizler benden daha iyi biliyorsunuz, ağzımızı açamıyoruz en basit örneği; internet medyasındaki hükümet aleyliyine yapılan haberlere anında binlerde hükümeti savunan yazılar yağıyor ... sadece bir tanesiydi