Yazı gelmiş bizim okul ilkokul oluyormuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şişli / İstanbul bizim okul ilkokul olacakmış şimdi ben olacağım, bir şikayetim bir problemim yoktu (öğretmen dertlerinden ve idareden) :(

tati' Alıntı:
Şişli / İstanbul bizim okul ilkokul olacakmış şimdi ben olacağım, bir şikayetim bir problemim yoktu (öğretmen dertlerinden ve idareden) :(
Fenamı? tertemiz olmuşsunuz. :roll: derdiniz kalmamış.Laf aramızda daha 2 gün olmadan :scared: hızlı davranmış mem.

hocam bu sorunun akibeti belirsiz, bizim gibi
gittiğiniz okuldada BT ci varsa zaten normda yok
sormak lazım ilçeye ile gelen yazıyı ekleyip.
bize yazı gelirse ben öyle yapıcam en azından

tati' Alıntı:

hocam sizin gibi benim problemim yok diyen arkadaşlar sessiz kaldığı için bu problemler bu hale geldi şimdi herkesin problemi olacak herhalde arkadaşların aklı başına gelir.

hocalarım benim ses çıksa ki ne olacak, bizi dinleyen mi var, muhalefet mi var, kim var... sizler benden daha iyi biliyorsunuz, ağzımızı açamıyoruz :( en basit örneği; internet medyasındaki hükümet aleyliyine yapılan haberlere anında binlerde hükümeti savunan yazılar yağıyor ... sadece bir tanesiydi :(

Sizi atacak değiller ya başka bir yerde orta bölüm olur orda derse girersiniz.
Nasılsa ders 1 saat daha artacak diye bekliyoruz.
Tabii seçmeli ders değişirse bizim dersi seçmezlerse olan olur.
Allah sonumuzu Hayır etsin.

only61' Alıntı:
ilköğretimde benim bildiğim sadece sınıfçılar kalacak
ACABA :?: REHBER ve FORMATÖR istisna olabilirmi;;;;
EĞER OLURSA İLKOKULMU :?: ORTAOKULMU İSTERSİNİZ :?:

okulunuzdaki diğer branş öğretmenleri ne olursa siz de onu olursunuz gibi geliyor. herkesi hangi okula gönderirlerse sizi de oraya gönderirler. muhtemelen yakındaki başka bir ilköğretim okulu da ortaokul olur. yok eğer tayin isteyeceksiniz derlerse bu sene tayinler coşabilir.

Hocam size ne olursa bize de o olur.İnan kimse ne olacağını bilmiyor.Sadece biz değil bazı sınıfçılar ve branşçılarda endişeli...

2005 şubatta ilk atama ile geldiğim okulumdayım şimdi gideceğim :) seçmeli derslerimizinde kalacağına inancım yok, çünkü yeni atamaların yarıya yakını din kültürü öğretmeni seçmeli Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimizin Hayatı Dersi gelecek. bizde orda burda norm fazlası olacağız :)

İyi güzel seçim yapıyorsunuz da, bize sormalarını beklemiyorsunuz heralde. Bence iki okuluda yıkacaklar üstümüze.

Abi bu nedir ya sınıfçısından branşına herkeste bir panik havası var haklı olarak. Herkes akıbetinden endişeli apar topar yeni bir sisteme geçiyoruz hakkımızda hayırlısı..

bizim ne işimiz var ilk 4 te.. ders yok bişey yok...en önemlisi norm yok....bence ikinci 4' alırlar...ama dersimiz devam eder mi orası şüpheli

yazıyı görebilir miyiz hocam bakanlıktan mı yoksa il veya ilçeden mi gelmiş.. ayrıntıları görsek..

şişlide hangi okul hocam bizim okulun akıbeti belli değil sanırım ortaokul olcakmış mahmutşevketpaşa benimkisi:(

evet ben de çok merak ediyorum 2 bt öğrt varsa nolcak? ders seçilcek mi seçmelilerde olcak mı? bürsürü soru var. okulda bahsettiğimde de kimse anlamıyor bizim bölümü herkes kendi derdinde. hakkımızda hayırlısı

Hocam peki kendi bölgenizden bir okulla mı değiştiriyorlar sizi o belli mi?

beklenen en büyük tehlike bilişimcileri 2. dörde verirlerse her okulda iki bilişimci olur bu durumda birine yol gözüzkür

Aynı durum bizim okul için de geçerli hocam. İlkokul olacakmışız. Okul müdürüme sordum ben "Ben ne olacağım?" diye. O da "Rehber öğretmen ve formatör öğretmen okulda kalacaktır herhalde" dedi. Cümlenin sonundaki "HERHALDE" kısmı beni tatmin etmedi doğal olarak. Aslında okul müdürleri de daha ne olacağını bilmiyor. Kimin bildiği de meçhul :?

erkutalp' Alıntı:
tati' Alıntı:

bukadar hızlımı oldu yani, eminmisiniz hocam..

İstanbulda denetmenler okulları gezip planlama yapıyor.bizim okulu da inceliyorlardı geçen gün.Biz 3 bt sınfından birisini kaptmak istiyoruz.(eski makinalar var-hayırseverin yaptırdığı-geçen sene serbest etkinliklerde sınıf öğretmenlerinin ve bebelerinin resmen içinde eşindikleri sınıf).Müdüre sakın kapatmayın demişler.Kapatmak istemezsin kapatırlar.kapatmak istersin izin vermezler.

Müdürün odasının değişmesi gerektiğini,öğretmenler odasının da büyük olduğunu söylediler.(öğretmenler odası bir sınıf kadar).

bizim okulda 5 şube var her sınıfta.seneye birinci sınıflar 8 şube olarak alınacak bizim okulda.şuan 4.sınıf olan 5 şubemiz de yandaki okula yani ikinci dörde gidecek okulda ise 5 ler olmayacak.ama 6,7,8 ler olmaya devam edecekmiş.sanırım kademeli dönüşüm olacak.

şuan denetmenler planlama yapıyor.yazı falan görmedim.ama okullarda inceleme yapıyorlar yani.

tati' Alıntı:
hocalarım benim ses çıksa ki ne olacak, bizi dinleyen mi var, muhalefet mi var, kim var... sizler benden daha iyi biliyorsunuz, ağzımızı açamıyoruz :( en basit örneği; internet medyasındaki hükümet aleyliyine yapılan haberlere anında binlerde hükümeti savunan yazılar yağıyor ... sadece bir tanesiydi :(

hocam hükumete oy vermek hakkımızı aramayacağımız veya oy verenlerden tepki göreceğimizden korkarak tepkisiz kalacağımız anlamına gelmemeli... bende seçimlerde bu partiye oy verdim ama bu yanlışlarınıda savunacağım anlamına gelmez... bu dönemin en büyük yanlışı 1. si ömer dinçer 2.si faruk çelik tir... sessiz kalmak kabullenmektir. kabullenmiyorsan konuşacaksın. ama kendin zora düşünce değil, biri zora düşünce bende düşebilirim diyerek konuşacaksın...

Zaten ilkokulda bizim bi işimizin olacağını sanmıyorum. Amaaaa, iki kademede de idare var, bilgisayar var. Tutup ikisinde de çalışacaksınız derlerse işte o zaman yandığımızın resmidir.

Geri