Yazıcı Önerisi

Kodla Büyü

metinozerin

Aktif Üye
Arkadaşlar okulumuza öğretmenler odasına 200 TL ye kadar Lazer yazıcı alacağız. Marka vede model önerilerinizi nelerdir?

HOcam öğretmenler odasına alacaksanız, biz okulumuza 200 TL ye bitmeyen cartuşlu Canon yazıcı aldık. İnanın çok verimli. Hem öğretmenlerimizin panoları renklendi. Hem lazer renkliden çok daha ekonomik. Kullanmadan önce ben de uzak duruyordum. kullandıkça verimli olduğunu gördüm. Tavsiye ederim.

biltek2007' Alıntı:
HOcam öğretmenler odasına alacaksanız, biz okulumuza 200 TL ye bitmeyen cartuşlu Canon yazıcı aldık. İnanın çok verimli. Hem öğretmenlerimizin panoları renklendi. Hem lazer renkliden çok daha ekonomik. Kullanmadan önce ben de uzak duruyordum. kullandıkça verimli olduğunu gördüm. Tavsiye ederim.

canonun hangi markasını herden aldığınız detaylı yazabilirmisiniz

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. SAMSUNG ML 1865W ile HP LASERJET P1102 arasında kararsız kaldık. HP LASERJET P1102 modelinde karar verdik.

Hp 1102w özellik, fiyat ve sağlamlık ayrıca teknik destek bakımından şu anda 1. sıradadır. Vatan ve Hızlı al'dan bu fiyatlara maledebilirsiniz. Ben bu hafta Getirttim bir tane öğretmenler odası için...

Geri