yazıcı alacam

Kodla Büyü

gazierdem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yazıcı alacam (lazer) hangisini tavsiye ediyorsunuz.
toner dolumu felan pek anlamıyırum toner dolumu ucuz olanı iyi bir marka almak istiyorum..teşekkürler
:tr:

Evde kullanacağım için püskürtmeli bir hp ve bir tane siyah kartuş bir top kağıt sipariş veridm hepsiburadacoma toplam 89 lira 6 taksit ama gelmedi henüz

aakcakaza' Alıntı:
ben samsung ml1610 kullanıyorum, gayet memnunum, herhangi bir problemi yok.
hocam bunların toneri kaça doluyo..
Samsung ML-1640 Mono Lazer Yazıcı 16ppm 8mb Siyah - Samsung bu ürünü tavsiye ediyomusunuz

hepsiburadada brotherlerde kampanya var hocam hemde full dolu toner tavsiye ederim bir bak istersen

ben de alıcam..

bazılarının kartuşları daha erken bitiyormuş sanırım. 1 kartuş ortalama ne kadar süre dayanıyor kullandığınız yazıcılarda. bir de hepsinin dolum ücreti farklı sanırım..
genelde bu bilgileri satanlar açıklamıyolar.

Samsung ML-1640 Mono Lazer Yazıcı 16ppm 8mb Siyah
önerirmisiniz arkadaşlar.
bunda bir çip meselesi varmış onu da blen arkadaşımız varsa izahını yaparsa çok sevinirim (bir yerde 90 tl ye alacam)

chip dergisinin testinden oki b410d birinci olmuş. özellikleri de mükemmel gözüküyor diğe makinelere göre. ona benzeyen ve 100 lira daha ucuz olan brother HL-2040 ta güzel. ama imkanın varsa oki yi tavsiye ederim. 3500 sayfa çıktı veriyor ve 32 mb hafızası var.

unutmadan Oki nin b2200 de bakabilirsin.

imsiyat' Alıntı:
chip dergisinin testinden oki b410d birinci olmuş. özellikleri de mükemmel gözüküyor diğe makinelere göre. ona benzeyen ve 100 lira daha ucuz olan brother HL-2040 ta güzel. ama imkanın varsa oki yi tavsiye ederim. 3500 sayfa çıktı veriyor ve 32 mb hafızası var.

eyvallah kardeş peki sence samsung tavsiyesi nedir

aakcakaza' Alıntı:
ben samsung ml1610 kullanıyorum, gayet memnunum, herhangi bir problemi yok.

bende 1 sene önce bir arkadaşıma hediye almıştım bu modeli.
ilk seferde hesaplamıştık 3800 - 4000 gibi bir rakama ulaşmıştık.
bir kere doldurduk hala kullanıyor sorun yok
tavsiye ederim

hp 1018 veya 1020 tek geçerim...okula başka yazıcı aldırmıyorum zımba gibi sorunsuz tonerli en az 800 çıktı veriyor.

gazierdem' Alıntı:
imsiyat' Alıntı:

eyvallah kardeş peki sence samsung tavsiyesi nedir

hocam kullanmadığım için net birşey diyemeyeceğim. fakat teknik özelliklere bakınca hafıza olsun, toner kapasitesi olsun oki bayağı bir ön plana çıkıyor. artırabilir hafızası ve sayfayı otomatik olarak çift taraflı yazması özellikle ilgimi çekmişti.

Geri