hocam bunların toneri kaça doluyo..aakcakaza' Alıntı:ben samsung ml1610 kullanıyorum, gayet memnunum, herhangi bir problemi yok.
hocam bunların dolumu nasıl kaç para:adali54' Alıntı:hepsiburadada brotherlerde kampanya var hocam hemde full dolu toner tavsiye ederim bir bak istersen
eyvallah kardeş peki sence samsung tavsiyesi nedirimsiyat' Alıntı:chip dergisinin testinden oki b410d birinci olmuş. özellikleri de mükemmel gözüküyor diğe makinelere göre. ona benzeyen ve 100 lira daha ucuz olan brother HL-2040 ta güzel. ama imkanın varsa oki yi tavsiye ederim. 3500 sayfa çıktı veriyor ve 32 mb hafızası var.
unutmadan Oki nin b2200 de bakabilirsin.
aakcakaza' Alıntı:ben samsung ml1610 kullanıyorum, gayet memnunum, herhangi bir problemi yok.
Ferhat' Alıntı:hp 1018 veya 1020 tek geçerim...okula başka yazıcı aldırmıyorum zımba gibi sorunsuz tonerli en az 800 çıktı veriyor.
gazierdem' Alıntı:eyvallah kardeş peki sence samsung tavsiyesi nedirimsiyat' Alıntı:chip dergisinin testinden oki b410d birinci olmuş. özellikleri de mükemmel gözüküyor diğe makinelere göre. ona benzeyen ve 100 lira daha ucuz olan brother HL-2040 ta güzel. ama imkanın varsa oki yi tavsiye ederim. 3500 sayfa çıktı veriyor ve 32 mb hafızası var.
unutmadan Oki nin b2200 de bakabilirsin.