Yazıcı Bakımı

Kodla Büyü

Programlayan

Aktif Üye
Yazıcı parçaların değişmesi gerekiyor uyaısı ile kendini kilitledi.
Servis 700 tl den aşağı inmedi.
Gittim başka birinden 450 TL ye yan sanayi taktırdım.
Bugün servis geldi, başka parça takılmış dedi ve garantinin iptal edilmesi talebi le tutanak tuttu gitti.

Bakalım bundan sonra ne olacak?
Aynı duruma düşeniniz var mı?

Yemişim öyle garantiyi 700 tl aldıktan sonra garanti devam etse ne olur, etmese ne olur. Garanti dediğin müşteri memnuniyeti için tek kuruş almaması gerekiyordu

bugün makina temelli durdu,
muadil ürün takan servisi aradım.
bi şekilde resetlenmesi gerekiyor galiba.
reset şifresinin verilmemesinin mantığı nedir?

sanırım fatih projesinde gönderilen bizhub 363 makinadan bahsediyorsunuz. 130.000 de kitliyor kendini. İlla parçaların değiştini söylemeniz gerekli yoksa çalışmaz. Onu yapmak içinde servis ayarlarına girmeniz gerekli. Onuda parçaları takan kişi biliyordur. Gelir yapar merak edilecek bir durum yok. Garanti sanırım 3 yıl olması lazım bizim garanti biter bitmez bende artık bu servisi bırakırım. Zaten önceleri bir tonerle 25.000 çekim yapıyordu. Şimdi en fazla 19.000 çekim yapıyor adamdan orjinal toner istedik bize fason toner verdi. Resmen bizi salak yerine koyduğunu düşünüyor.

Arkadaşlar,
Makina kilitlenince bugün Minolta Türkiye yi arayarak CE Password u istedim.
Minolta Türkiye varsayılan şifre ile makinaları çıkardıklarını söyledi. 9274.. lü şifre benim makinamda çalışmadı.
Tekrar aradım. kendilerinin böyle bir durumdan haberdar olmadıklarını kurulumu yapan firma ile görüşmem gerektiğini söylediler.
Servisi aradım, CE şifresini istedim. etraflıca kimleri aradığımı ve durumu anlattım. Sonra şifreyi verdiler.
Her okula farklı şifre veriyorlarmış.

Bu CE şifresi ile counter ları 0 ladım. makina yeniden çalışmaya başladı.

Arkadaşlar uzun lafın kısası CE parolasını il servisleri kafadan koymuş, telefonla arayıp alabiliyorsunuz.
bilginize..

Bizde de gecen ay makina kitlendi. garanti kapsamında diye para vererek orjinal parça değişimi yaptırdık...

Programlayan' Alıntı:
Arkadaşlar,
Makina kilitlenince bugün Minolta Türkiye yi arayarak CE Password u istedim.
Minolta Türkiye varsayılan şifre ile makinaları çıkardıklarını söyledi. 9274.. lü şifre benim makinamda çalışmadı.
Tekrar aradım. kendilerinin böyle bir durumdan haberdar olmadıklarını kurulumu yapan firma ile görüşmem gerektiğini söylediler.
Servisi aradım, CE şifresini istedim. etraflıca kimleri aradığımı ve durumu anlattım. Sonra şifreyi verdiler.
Her okula farklı şifre veriyorlarmış.

Bu CE şifresi ile counter ları 0 ladım. makina yeniden çalışmaya başladı.

Arkadaşlar uzun lafın kısası CE parolasını il servisleri kafadan koymuş, telefonla arayıp alabiliyorsunuz.
bilginize..

hocam bu ce şifresi ne mesaj atabilir misiniz? nerden giriliyor şifre?

Geri