Yazıcı belası!!!

Kodla Büyü

pythagorean

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben okula kendi laptopumu getiriyorum. Ben de windows 7 yüklü. Okuldaki diyer bilgisayarlar windows xp. Müdür yardımcısının bilgisayarına samsung ml 2251N model bir yazıcı ile, hp deskjet d1560 model renkli yazıcı bağlı. Ben de kablosuz bağlanıyorum ağa...Her neyse... Bu hp renkli yazıcıyı ve samsungu paylaşıma açtım renkli yazıcıya tıkır tıkır sorunsuz bağlandım lakin samsungu ağdaki yazıcılarda görüyorum çift tıklıorum sürücü aranıyo, windows update bu işlem biraz zaman alabilir kutucuğu falan çıkıyo, tak birden kopuyo ve sürücü bulunamadı elle seçin bilmem ne diye uyarı veriyo. Kendi bilgisayarıma o yazıcının sürücüsünü elle yükledim ki bana saçma geldi benim bilgisayarımda ağdan bağlandığım yazıcının sürücüsü olsa ne olacak ki. Buna rağmen yazıcıya renkli yazıcıda olduğu gibi bağlanamadım bir türlü. Bu konuda bana bi yardımcı olur musunuz?

yoksa bu windows 7 saçmalığından sırf bunu bahane ederek kurtulacağım. Bilgisayara xp çakmam an meselesi.

Hocam yazıcı ağda da olsa o yazıcının sürücüsünü yüklemelisiniz. Yazıcının sitesine gidin, win 7 için sürücü var mı bakın, yayınlanmamış olabilir, o zaman win 7 ile kullanamazsınız.

win 7 olmasa bile herhangi bir microsoft işletim sistemi sürücüsünü indirin ve uyumluluk seçeneğinden gerekli ayarları yaptıktan sonra kurabilirsiniz.
sıkıntı yok yola devam.

Geri