Değiştirdim hocam ama aynı hatayı veriyor yine. Kabloyu çıkardığımda yükleme yapmak için yazıcının adı çıkmıyor, kabloda arıza yok diye düşünmüyorum ama neden kaynaklandığını bir türlü bulamadım.Hocam bağlantı kablosunu değiştirmeyi deneyin.
Teşekkürler hocam link için bilmiyordum bunu ama yine çalışmadı, kablo uyarısı vermedi ama yükleme de yapmadı. KmInstall ve allttaki setuptan da kurmaya çalıştım ikisinde de sonuç böyleAşağıdaki karşılaştır tablosundan kyocera yuklerseniz oluyor hocam benim okulda yumi 4025 marka yazıcıya kyocera 6525 kurdum çalıştı bulamazsanız öyle deniyebilirsiniz
http://www.fotokopivar.com/karsilastirma-tablosu
Bu da olmadı hocam uyumsuz sürücü hatası verdi ama bilgisayarı değiştirerek hallettim sonunda . Çok teşekkürler hepinizeHocam yazıcı sürücüsü güncelleştirme diyoruz oradan disketi var deyip indirdiğiniz dosya içindeki inf dosyasını gosterip yazıyı ekleyip daha sonra kurmayı deneyin hocam olmazsa başka bir sorun olabilir
Burda driveri varUTAX P-4531 MFP) driver bulamıyorum arkadaşlar? yardımcı olabilirmisiniz?