yazıcı kopyasını oluşturuyor

Kodla Büyü

per_cey

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar
benim sorunum şu biraz uzun ama umarım okursunuz

müdür yardımcısının bilgisayarına lexmark E232 yazıcı tanıttım çıktı aldım. Bilgisayarı kapattım yeniden açtım yazıcılar bölümünde bu yazıcı kopayasını olşturmuş ve asıl yazıcı çevrim dışı olmuş. Bu defa kopya yazıcıdan çıktı alabilirken asıl yazıcıdan almaya çalışınca hata veriyor. Ve kopya yazıcı her bilgisayar açıldıgında silsemde tekrar kendini oluşturıyor. Sizce nedeni ne olabilir.

denetim masası -yazılar ve faxlar böülümümde şöyle yazıyor
lexmark E232
lexmark E232(kopya)
ve yazıcının sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmak istedigimde ise sürücü kalkmıyor sizce ne yapabilirim
Birde bu yazcıyı ağ üzerinden paylaşıma açmam gerekiyordu müdür çıktılarını bu yazıcıdan almak istiyor

Bende dedimki nasıl olsa kopya yazıcıdan çıktı alınabiliyor en iyisi onu paylaşıma açayım ve müdürün bilgisayarına ekleyim
Fakat müdürün bilgisayı kopya yazıcıyı ağ üzeründen görüyor fakat bağlantı oluşturamıyor
yani ekelmeye çalıştıgımda yazıcı çalışma grubunda müdür yardımcısının bilgisayarına bağlı
fakat üzerine gelip çift tıkladıgımda hata veriyor yazıcı bulunamadı diyor
sizce ne yapabilirim format atıp yazıcıyı yeniden yüklemek dışında
yardımcı olursanız sevinirim

not: müdürün bilgisayarında aynı marka öğretmen bilgisayarına bağlı yazıcıya bağlanabiliyorum

hocam varsayılan yazıcı konumunu kopyaya atasanız bir de öyle deneseniz naısl olur ?

mrb hocam bana lexmark e232 driver ı gerekli yazıcıyı kuramıyorum varsa paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler...

Geri