Yazıcı lazım öneriniz?

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bir arkadaşa yazıcı alacağız şuan alabileceğimiz en uygun yazıcı hangisi olur?

Brother hl 2040 bulubilirsen dostum bunlar chipsiz ve ben kullandım memnundum, yada bir başka chipsiz model Xerox Phaser 3117

xerox 3140 tavsiye ederim. okulda 3160 kullanıyoruz bellek ve işlemci farkından dolayı fiyatı 3140 a göre uçuk.

brother hl2040 chipsizdir.1660 falan alma 20-30 tl resetleme yazılımna verirsin.(seri numarasına göre yazılım oluşturuluyor.) okula teknopiden birkaç tane canon pm 280 bitmeyen kartuş sistemli yazıcı aldık.görenler istemeye başladı kesinlikle tavsiye ederim.
(okulda hl2040,1660 ın v30 ve v34 ü ve canon mp 280 bitmeyen kartuş sistemli yazıcı var. ilk tercihin mp 280 sonra pek kalmadı bulamayabilirsin ama bulursan hl 2040 olsun)

Samsung'dan memnun kalmadım... Su an hp lazerjet 1102 w kullanıyorum gayet memnunum...

karinca_52' Alıntı:
birtanyildiz' Alıntı:
brother veya bitmeyenkartus a bakın ordaki modeller iyi gözüküyor.

bitmeyen kartuşlarda belli bir kuruma mahkum kalıyorsun ...sıkıntı oluyor ...
Bende bitmeyen kartuslu yazıcılardan öneririm
sizin aksinizeu değil ta ben bir kuruma muhtaç kalma olayını ortadan kaldırdığnı düşünüyorum
çünkü kartuşu değil tankları dolduruyorsunuz mürekkepleride çok yerde satılıyor ve çok uygun 100 gr 10 tl
4 renk 40 tl ve 300 sayfa siyah 3000 sayfa renkli
http://www.bitmeyenkartus.com.tr/BITMEY ... 226-2.html

Arkadaşlar yazıcı almak istiyorum ve 2 ürün arasında kararsız kaldım.Bu yazıcıdan kullanan ya da kullanmış olanlardan:

Xerox Phaser 3140 ortalam fiyatı 150-175 TL arası
Samsung ML-1675 155-175 TL arası
Hp P1102 LaserJet 180-190 TL arası

1-) yazıcı toner kapasitelerine göre
2-) çipli ya da çipsiz olma durumuna göre
3-) yazıcı toner dolum kolaylığına göre
4-) Yazıcı kalitesine göre ( kağıt çıkarma hızı , kağıt sıkıştırması vs)

Bana tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

bizde okula bir lazer yazıcı alıcaz önerilerinizi bekliyorum... kç sayfa çıktı veriyor ? yazdırma kalitesi ve toner kapasiteleri, fiyatları_ ?

hocam lazer yazıcılarda bir tanıdığımın tavsiyesi Hp marka yazıcı.
bitmeyen kartuştan bahseden arkadaşlara gelince hp photosmart 4480 modeline sıfır ve orjinal kartuş almadan bitmeyen kartuş çözümü varmdır?

Geri