yazıcı sorunu

Kodla Büyü

badem85

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bende hp laserjet p1005 model yazıcı var. Yazıcıyı bilgisayarıma kurduğum zaman yazıcı çalışıyor. Ama yazıcıyı ya da bilgisayarı kapattığım zaman yazıcıyı seçmeme rağmen yazdırmıyor. Sizce sorun ne olabilir.

usb portlarından olabilir, bazen pc yazıcıyı tanımıyor bir müddet bekleyin yada donanım yöneticinizden o an bakın.? var ise usb portları nedeniyledir

evet albatros44 hocam. şu anda yazıcım açık olduğu halde aygıt yöneticisinde gözükmüyor? o portları ne yapmam gerekiyor?

ama hangi usb porta takarsam takayım algılamıyor. ama o portlara taktığım herhangi usb yi algılıyor.
bu durumda yazıcının giriş kısmında sıkıntı olabilir mi?

arkadaşlar bilgisyarrıma how to restore diye bi virüs bulaşmış bütün klasörlerin içinde cıkıyor nasıl temizlerim bilgisayrımı lütfenn yardımm.

hp nin sitesinde printer doctor diye bir program var o çözer. Büyük ihtimalle kuyruk problemi çıkar

badem85' Alıntı:
ama hangi usb porta takarsam takayım algılamıyor. ama o portlara taktığım herhangi usb yi algılıyor.
bu durumda yazıcının giriş kısmında sıkıntı olabilir mi?

sorunun anakartla ilgili olduğunu düşünüyorum, ben bir çözüm bulamadım,kafasına göre takılıyor yazıcı :(

Geri