Yazıcı sorunu

Kodla Büyü

ekinci.esma21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar Merhaba Windows XP de yazıcı sorunu var yazıcı hp lazer jet p110 2 yazıcı ekledim fakat Aktif edemiyorum nasıl cozerim sorunu

Hocam,

Büyük ihtimal sürücüde sorun var. HP'nin sitesinden XP sürücüsünü indirip yükleyin. Sorunsuz çalışması lazım.

Hocam bir şekilde bilgisayar yazıcıyı bağlı göremiyor, büyük ihtimal sürücü de veya bağlantı kablosundadır, sürücüyü tekrar yüklemeyi deneyin bence

Sürücü düzgün yüklenmemiş olbilir, malum işletim sisteminiz eski olduğu için.. Bende de bir tarayıcı vardı sadece Xp'de çalışıyordu, sonrası sürümlerde çalışmadı.. Arkadaşları da dediği gibi ya sürücüde, ya kabloda.. Peki hocam bir de başka işletim sistemi yüklü olan bir bilgisayara kurup deneseniz? En azından sorunun çözümü için bir adım daha atmış oluruz..

Hocam yazıcının modelinin driverini kendi orijinal sitesinden indirdim yüklendi ama aktif değil dediginiz gibi başka PC de deneyeceğim başka bir sebebi olabilir mi 32 bit 64 bit farkedermi

Arkadaşlar yazıcı yi kaç gündür bağlanmıyor um bilgisayara acil yardım yazıcıya driver yüklerken çok ağır yükleniyor yaklaşık 3 saate yakin yükleniyor işletim sistemi xp 2002 modeli acaba işletim sistemi mi desteklemiyor ne yapabilirim baksa

ekinci.esma21' Alıntı:
Arkadaslar Merhaba Windows XP de yazıcı sorunu var yazıcı hp lazer jet p110 2 yazıcı ekledim fakat Aktif edemiyorum nasıl cozerim sorunu

Hocam ayni problemi yanlis hatirlamiyorsam ayni modelde etkilesimli tahtada win 8.1de ben de yasadim. Surucu normal bir sekilde yukleniyor ancak yazicilarda yazici pasif kaliyordu. Hatta P1100 diye goruyordu.

Baska tahta ve kablo degisimi sorunu cozmedi.

Yazicinin ustunde sag tiklayinca normal yazici ozellikleri ile ilgili olan seceneklerin gelmedigini fark ettim. Gelen seceneklerin sanki bilgisayara bir cd takilmis onun uzerinde sag tiklanmasinda gelen seceneklere benzer oldugunu gordum. Bu seceneklerde sanirim install vb bisey vardi. Buradan yukleme yapti, sorun cozuldu. P1100, p1102 oldu.

Hocam sorunu cozemeyorum bende anlamadım bios ayarlarininda mi sorun var acaba aktif degilmi yazıcı başka yolu yokmu ki

hp ler 64 bitlerde sorun çıkarıyor. Aygıt ve Yazıcılara girin, Bir tane daha elle aynı yazıcıyı ekleyin hocam kopya şeklinde görünecektir aygıt ve yazıcılarda. Sonra onu varsayılan olarak ayarlayın düzelecektir. 2 günümü almıştı aynı sıkıntı, başka bir şekilde çözemedim.

Geri