Yazıcı tavsiyesi istiyorum.

Kodla Büyü

faruk8542

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
fiyat performans olarak
1 brother
2 hp
3 xerox
4 canon
5 samsung

diğerlerini salla

Hp ve Samsung dışında pek önermem hocam. Özellikleri tonerler bittikten sonra tekrar dolum yapıldığında bu ikisi dışında sağlıklı çıkan olmadı :)

şuan piyasada olsa sana samsung ML 1610 al derdim ama onunla şuan özlliklerde hatta çıktı alma hızı da gayet güzel olan brother marka önerebilirim.
çip derdi de yok bu arada

tam olarak nasıl bir alet istiyorsun biraz ihityaçlarını yazarsan bizde sana yardımcı olalım geçen yıl anasınıfına samsung lazer yazıcı aldık çipi bir kere restlendi ve artık sınırsız toner doldurtup kullanabiliyoruz ve bir tonerle 5000 sayfa yazılabiliyor ana okulunda bir senede bir toner harcadılar. modelide samsung 4824 tü

hocam lazer hp ler varya okullarda bir dünya kullanılıyor. problemsiz toner vs sorunu da yok bence al kulan süper

valla bende alacaktım bu konuyu görünce sevindim...
siyah beyaz yeter çok sayıda çıktı alacam en iyisi hangisi acaba?...

Brother hl-2040
HP Laserjet Pro P1102 (bunun wireless modeli de var)
Samsung ml-1660
Xerox Phaser 3140
Canon i-Sensys LBP6000

Bunlar birbirinin emsali yazıcılardır, tavsiye ettiğim sırayla yazdım, brother ın çip derdi yok ama hepsi bir şekilde dolum yapılıyor, forumlarda hepsinin konusu mevcut.

Arkadaşlar bende son 2 yıldan bu yana hp c4680 kullanıyorum.Renkli çıktı pek almıyorum.
Sayaçtan baktım şimdiye kadar 14.000 çıktı almışım ve 29 TL lık bir Siyah kartuş değiştirdim sadece.
20 TL ye aldığım bir kilo mürekkepte bitmek üzere .ÖZETLE 50 TL MASRAFLA 14.000 ÇIKTI ALMIŞIM.
Ne dersiniz ?
LASER çıktı maliyeti dahamı ucuza geliyor? Eğer LASER al derseniz Samsung SCX serisi var 350 - 400 civarı .
Görünümleri çok güzel reset ve dolum maliyetleri ve sizce nasıl?

Geri