yazıcı ve hoparlör virüsü

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ömğretmen bilgisayarında yazucı ve hoparlörün çalışmasını engelleyen bir virüs var yazıcıdan bir kere çıktı alıyorum bir dahaki çıktıyı alabilmem için yazıcıyı tekrar kapatıp açmam gerekiyor bu şekilde yapmayınca yazdırılamadı mesajı veriyor aynı şeyler hoparlör içinde geçerli ilk açtığım zaman çalışıyor fakat sesi kapatıp daha sonradan açmaya çalıştığımda bilgisayarı açıp kapatınca tekrar ses geliyor format atmadan düzeltebileceğim bir yol var mı avira antivir virüs programım yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Başlat-->Çalıştır-->services.msc yazdıktan sonra enter Hizmetler açılacak oradan Yazdırma Biriktiricisi ve Windows Ses hizmetleri durmuştur, Üzerlerinde sağ tıklayıp Başlat yaparsanız düzelir.

mrtrk' Alıntı:
hocam çok ilginç bi virüsmüş.
hocam dalga geçmeyin yaa gerçekten çok sıkıntı yaratıyor uğraşıyorum düzelmiyorda ben yardım istedim dalga geçmeniz için yazmadım bunları

yukarıdaki arkadaşların dediklerini yaptım fakat düzelmedi lütfen yapabilen varsa açıklarsa sevinirim

hocam alınma ben dalga geçmek için yazmadım. gerçekten merak ettim. çözümünüde bizimle paylaşırsın.

ağ virüsü olabilir, buradaki öğretmen bilgisayarında da yazıcı arada yazdırmıyor, 50 kişinin oturup kalktığı, 30nun flaş taktığı bilgisayarlardan ne beklenebilir ki?

Geri