yazıcıdan çıktı alamıyorum

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi günler arkadaşlar.Okulumuzun memur odasındaki bilgisayar fotokopi makinesine bağlı.Bilgisayardan çıktı almak istediğimizde; word belgesini yazdır dediğimde belgeyi farkılı bir uzantıyla kaydediyor..sorun nerede acaba.anlamadım gitti.

hocam denetim masasından, yazıcılar kısmına gelin... orada tanımlı yazıcı dışında bir de -microsoft image writer - gibi bir dosya daha vardır.. o varsayılan yazıcı olarak atanmışsa söylediğiniz problemi yapabiliyor...

hocam denetim masasına girdim.sadece bir tane yazıcı çıkıyor oda sizin bahsettiğiniz isimli yazıcı.o seçili ondan mı yapıyor acaba.

Eğer bilgisayarınızda yazıcı ayarlarından varsayılan olarak yazıcıyı atamamışsanız. Büyük ihtimal microsoft image writer aktiftir. Buda belgeyi farklı kaydetmeni sağlar.

Bilgisayara yazıcıyı tanıtman gerekir hocam

fotokopi makinesi bozuk değildir hocam...

- kablolar takılı mı kontrol edin...
- yazıcı tanımlanmamış, sürücüsünü bilgisayara yüklemeniz gerekiyor... cd si varsa direk ordan kurun... yoksa makinenin modeline göre internette arama yaparsanız sürücüsünü rahatlıkla bulursunuz. O şekilde tanıtın...
- yazıcıyı tanıttıktan sonra zaten ismi yazıcılar bölümünde görünecektir. Varsayılan yazıcı olarak da otomatik olarak o görüntülenir...

Geri