Yazıcıya Gönderdiğim Çıktıyı Alamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smy_a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

smy_a

Üye
Gönderdiğim belge yazılmayı bekleyen olarak görünüyor ancak yazıcıdan çıkmıyor neden olabilir hp yazıcı

Hocam işinize yarayabileceğini düşündüğüm bir program...

Yazıcı Önbellek Temizleme Aracı

"Yazıcı kullanan herkesin genel sorunudur. Bir belgeyi yazdırırsınız kağıt-mürekkep bitince, sistem yanıt vermeyince veya herhangi bir sorun olduğunda yazıcımız çalışmaz. Çoğunlukla (eğer varsa) üzerindeki hata ışığı yanıp sönmeye başlar ve bizi deli eder. Yazıcının sayfasına girip silmeye çalışırız silinmez. İşte bu sorunu çözmek için küçük bir program.Programın temelde yaptığı şu: Önce spooler(yazdırma biriktiricisi) hizmetini durdurmak sonra da unlocker yardımı ile silinemeyen yazıcı görev dosyasını silip hizmeti yeniden başlatmak."

Buyrun...

http://www.netbellek.com/nbyazicionar.asp

Program Yazarı : Muhammed Ali Köker

Yok hocam problem bekleyen belgeler değil tam anlatamadım galiba herhangi bir belgeyi yazdırmak istediğimde o belgeyi gönderiyorum ancak yazıcıdan çıkmıyor belge fakat yazdırılacak belgelerin listesine baktığımda orada görünüyor ancak yazıcıda hiç bir hareketlilik olmuyor.Yazıcının kablolarındabir sorun yok programı da yüklü ancak çıktı alamıyorum.

bağlantı noktalarından yazıcı bağlantı noktasını kontrol ediniz,yanlışlıka lpt bağlantısı seçilmiş olabilir

Geri