Hocam bizim kıymetimizi birgün anlayacaklar ama umarım iş işten geçmez... Bakanlığın kıymetimizi bilmemesi kıymetsiz olduğumuz anlamına gelmez bence en güzel ve en donanımlı branş bizim branşımız... Neredeyse okuldaki öğretmenlerin tamamına yakını keşke ben de bilgisayar öğretmeni olsaydm diyor fakat belirsizlik çok yıpratıyor bizleri maalesef...aysef' Alıntı:yok gerçekten kalp krizi falan geçircem artk bu sıkıntıdan , bu belirsizlikten. evet anadolu lisesi mezunu olarak çok iyi yaptım ya da hepimiz yaptık bu bölümü seçerek . biz kendi kıymetimizi bilememişiz ki bakanlık nilsin
bilisim_34' Alıntı:Hocam nasıl kullanamıyor, kullanıyor işte... Daha nasıl kullanıcaz yapmadığımız iş mi kaldı... Bugün telefonlar çalışmıyordu onun için aradılar gittim yaptım... Tamam yardımcı olmak iyi hoş da bir süre sonra sanki senin işinmiş algılanılması sakıncası çıkıyor ortaya...
2004 girişliyim anadolu lisesi mezunuyum eczacılık diş hekmliği bir iki puanla tıpa gidebiliyodum ama geleceğin mesleği diye geldik hocam nerden bilelim böyle olacağını...BesSTy' Alıntı:Evet bende bu yönden kızıyorum bakanlığa.. Kendimi tek avuttuğum nokta.. Başka tercih şansımın olmayışı, Teknik lise mezunu idim... Mecburen BÖTE yi seçtim... O zamanda derdim şimdide diyorum... Eğer başka şansım olsa idi o zamanda bilgisayar öğretmenliğini seçmezdim... Benim anlamadığım nokta.. Düz lise den fen lisesi ya da anadolu lisesi mezunu arkadaşların o kadar yüksek puanlarla bizim ek puanla gittiğimizz bölümü yazmalarıdı idi.. Hadi biz mecburduk ... Ki ben Hacettepe mezunuyum.. Boğaziçi Odtü den sonra puan sıralamasında 3. idi.. Varın siz düşünün o zamanki puan yüksekliğini ... 2003 girişliyim...
BesSTy' Alıntı:Evet bende bu yönden kızıyorum bakanlığa.. Kendimi tek avuttuğum nokta.. Başka tercih şansımın olmayışı, Teknik lise mezunu idim... Mecburen BÖTE yi seçtim... O zamanda derdim şimdide diyorum... Eğer başka şansım olsa idi o zamanda bilgisayar öğretmenliğini seçmezdim... Benim anlamadığım nokta.. Düz lise den fen lisesi ya da anadolu lisesi mezunu arkadaşların o kadar yüksek puanlarla bizim ek puanla gittiğimizz bölümü yazmalarıdı idi.. Hadi biz mecburduk ... Ki ben Hacettepe mezunuyum.. Boğaziçi Odtü den sonra puan sıralamasında 3. idi.. Varın siz düşünün o zamanki puan yüksekliğini ... 2003 girişliyim...
swanp' Alıntı:hadi meslek lisesi mezunları mecbur BT öğretmenliği vb alanları seçmek zorunda kaldıya ama diğer anadolu lisesi fen lisesi mezunlarının BT öğretmenliğini tercih etmeleri çok garip... Zorla mı yazdırdılar sizleri anlamadım.(?)Zorla oyda vermediğinize göre hiç yakınmaya gerek yok.
Bir de madem bu kadar beyin topluluğu var.Atomu parçaladınız da size parçalamayın mı dediler.
Bırakın artık enerjinizi MEB üzerinden atmaya gidin proje geliştirin,alanınızda uzmanlaşın.mario uzmanlığı sertifikası vererek bu hale gelmedi mi bu meslek
saygılar
kendi aramızda bile böyle düşünen arkadaşlarımız olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez(!!!!!!)swanp' Alıntı:hadi meslek lisesi mezunları mecbur BT öğretmenliği vb alanları seçmek zorunda kaldıya ama diğer anadolu lisesi fen lisesi mezunlarının BT öğretmenliğini tercih etmeleri çok garip... Zorla mı yazdırdılar sizleri anlamadım.(?)Zorla oyda vermediğinize göre hiç yakınmaya gerek yok.
Bir de madem bu kadar beyin topluluğu var.Atomu parçaladınız da size parçalamayın mı dediler.
Bırakın artık enerjinizi MEB üzerinden atmaya gidin proje geliştirin,alanınızda uzmanlaşın.mario uzmanlığı sertifikası vererek bu hale gelmedi mi bu meslek
saygılar
Neden garip olsun kardeşim herkes istediği bölümü seçmekte özgür değil mi...?! Zorla yazdık ya da isteyerek gittik ne alakası var konuyla...? Oy vermemiş olmamız bu saçma sapan ne idüğü belirsiz uygulamaları hak ettiğimiz anlamına mı geliyor...? Atomu parçalamak mı dediniz...????swanp' Alıntı:hadi meslek lisesi mezunları mecbur BT öğretmenliği vb alanları seçmek zorunda kaldıya ama diğer anadolu lisesi fen lisesi mezunlarının BT öğretmenliğini tercih etmeleri çok garip... Zorla mı yazdırdılar sizleri anlamadım.(?)Zorla oyda vermediğinize göre hiç yakınmaya gerek yok.
saygılar
swanp' Alıntı:hadi meslek lisesi mezunları mecbur BT öğretmenliği vb alanları seçmek zorunda kaldıya ama diğer anadolu lisesi fen lisesi mezunlarının BT öğretmenliğini tercih etmeleri çok garip... Zorla mı yazdırdılar sizleri anlamadım.(?)Zorla oyda vermediğinize göre hiç yakınmaya gerek yok.
saygılar