yazılı sorularım

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
konulardijital vatandaşlık, e- devlet, donanım, yazılım
Çalıştığım okulun başarı profili düşük, tekrar yaptırdığımda da akıllarında pek bir şey kalmadığını sınavda da durumun pek farklı olmayacağını düşünerekten tek cevaplı basit bir sınav hazırlamaya çalıştım.
bugüne kadar hep teorik ders işledik. (fakat sürekli tekrar yaparak somut örnekler ve görsel ve işitsel materyallar kullanarak)

ben tek tip orun hazırladım 5 ve 6 ların hepsine farklı zamanlarda aynı soruları sorucam. Arkadaşların demesine göre çocuklar soruları birbirinden almıyor alsa da yalan yanlış alıyor. Derler ki hatta bir öğrenciyi sınav yap, ikinci kez aynı sorulardan sınav yapsan da aldığı not değişmiyor :o Bakalım bu sınavda deneyip görcem. Baktım sınavda durumları pek parlak değil ipucu vermeyi düşünüyorum.

Not: Forumda okuduklarıma göre çoğu arkadaşın öğrencisi zayıf not almış. Bizim için öğrettiğimiz bu bilgiler çok basit, temel düzey ve klişe bilgiler olsa da öğrencilerimizin çoğunun bu kavram ve terimlerin çoğunu hayatında ilk kez duymuş olduğunu unutmayalım ve beklentimizi yüksek tutmayalım.

Ekli dosyalar

Hocam bu sınavdan benim en iyi öğrencim bile 50 yi geçemez. Sanki 5 ve 6 ların seviyelerine uygun değil gibi. Resmini gördüğü halde monitöre bilgisayar diyen bir yaş aralığından bahsediyoruz. Sadece klasik veya boşluk doldurma soruları değil de, bunlarla birlikte eşleştirme gibi, veya resimlerle sorular hazırlama gibi yapsak daha iyi olacaktır sanki. Forumda birçok arkadaşımız paylaşmış, bende onlardan yararlandım ve henüz tamamını okumadım ama şimdilik sınav sonuçları iyi gibi.

Geri