H hakimiyet001 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 826 12 Haziran 2024 #1 1 temmuz itibariyle yaz okulu açılıyormuş. Bilişim de var. Kurs açmak isteyen varmi icinizde ben robotik kodlama açmayı dusunuyorum
1 temmuz itibariyle yaz okulu açılıyormuş. Bilişim de var. Kurs açmak isteyen varmi icinizde ben robotik kodlama açmayı dusunuyorum
B btemre. Aktif Üye Mesajlar 160 12 Haziran 2024 #2 hakimiyet001' Alıntı: 1 temmuz itibariyle yaz okulu açılıyormuş. Bilişim de var. Kurs açmak isteyen varmi icinizde ben robotik kodlama açmayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... hocam kursu hangi kademe de açıyorsunuz
hakimiyet001' Alıntı: 1 temmuz itibariyle yaz okulu açılıyormuş. Bilişim de var. Kurs açmak isteyen varmi icinizde ben robotik kodlama açmayı dusunuyorum Genişletmek için tıkla ... hocam kursu hangi kademe de açıyorsunuz
timeless Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 12 Haziran 2024 #3 Ben açacağım hocam robotik kodlama ve bilgisayara giriş gibi birşeyden. Bununla ilgili çerçeve program, plan vs. olacak mı acaba?
Ben açacağım hocam robotik kodlama ve bilgisayara giriş gibi birşeyden. Bununla ilgili çerçeve program, plan vs. olacak mı acaba?
timeless Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 12 Haziran 2024 #4 btemre.' Alıntı: hocam kursu hangi kademe de açıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yaz okulu ortaokulda 5-6-7 lerden açılıyor hocam sanırım. Son düzenleme: 12 Haziran 2024
btemre.' Alıntı: hocam kursu hangi kademe de açıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yaz okulu ortaokulda 5-6-7 lerden açılıyor hocam sanırım.
H hakimiyet001 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 826 12 Haziran 2024 #5 İlkokul 2 ve üzeri tüm kademelerde aciliyor hocam8 11 12 üniversite hazırlık ta var