Yaz Stajı İçin Koord. Öğrt. Görevleri

Kodla Büyü

mutlu112

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba sevgili arkadaşlar. ilçemizde yaz stajları için kordinatör öğretmen olarak görevlendirildim. kendi okulumdaki öğrencilerin yanı sıra 12 tane de başka ilçe ve illlerden gelen öğrenciler var.
Öğrenciler stajlarına başladılar. Dosya kontrollerini yaptım. Günlük gidip denetliyorum. Bundan Sonra neler yapmama lazım.
dısarıdan gelen öğrencilerin okullarına öğrencileriniz staja başlamıştır diye yazı yazmam gerekiyormu. Bu konuda bişeyleleri eksik yapmak istemiyroum. yardım ve yönlendimelerinizi bekliyorum

bu arada staja neden bu hafta basladınız çünkü seminer dönemi ücretini alamazsınız sadece koordinatörlük ücretini alırsınız

hocam onay işlemleri tamam. sadece dısardan gelen ögrencilerin okullarına öğrenci staja başlamıstır diye yazı göndermeme gerek var mı? birde neden semir dönemi ücretini alamıyoruz hocam benim böyle bişeyden haberim yok :(

3 saat seminer için, öğleden sonra 5 saatte staj için koordinatörlükten alırsın hocam

haftalık 15 saat seminerden alıyorsun zaten hocam. En çok 24 saat alabileceğin için 2 hafta 24-15= 9 saat koordinatörlükten alabilirsin. Seminer dönemi bitince normale döner.

hocam haftalık 20 saat kordinatörlük 15 saat da seminer 35 saat diye umuyorduk hayal mi oldu kordinatörlük saatlerini saat 13 ile 17 arasında 4 saat olarak haftada 20 saat olcak şekilde ayarlamıstık müdür yrdm ile.

Bizde de benzer durum vardı. İşyerinden sadece devamsızlık listesini alıp okuluna vereceksin onlar da bunu öğrencinin okuluna Fax çekecekler. Ayrıca en Son staj notunu alıp kapalı zarf.içinde öğrenciye vereceksin o da kendi okuluna götürecek diye hatırşıyorum.

Geri