another13' Alıntı:Okulumda formatör olarak görev yapıyorum, ayrıca sınıf öğretmeniyim.
Yorucu olduğu için formatörlüğü bırakmak istiyorum. Bu dönem sonu yani haziranda formatörlüğüm biter mi?
tayinci' Alıntı:FORMATÖRLÜK MECBURİMİ? ben i.ö.o geçeceğim mecburimi bu iş??
cesuryürek' Alıntı:biz okullarda rehber öğretmnlerden daha çok katkımız var hem maddi hemde manevi olarak ancak milli eğitimin formatölere verdiği değer ortada
karekedi' Alıntı:cesuryürek' Alıntı:biz okullarda rehber öğretmnlerden daha çok katkımız var hem maddi hemde manevi olarak ancak milli eğitimin formatölere verdiği değer ortada
Geçenlerde liseden bir arkadaşımı gördüm yolda kendisi teknoloji tasarım öğretmeni olmuş. Ayak üstü biraz muhabbet ettik "Yaa formatörlük acaip kebap bi iş bizim okuldaki 2-3 format atıyo yan gelip yatıyo bütün gün. Hepimiz kıskanıyoruz adamı" dedi. Peki dedim sinan "Okulunuzdaki rehber öğretmen ne iş yapıyo? Formatör yatıyo da (ki yan gelip yatmadığına adım gibi eminim) rehber öğretmen çok mu çalışıyo". "E ama rehber öğretmen en azından form falan dolduruyo. Bişeylerle uğraşıyo" diye cevap verdi bana
Kutsal bir görevdir.togius' Alıntı:Formatörlük yan gelip yatma yeri değildir
laurona' Alıntı:geçenlerde bir arkadaş da bana dedi hocam oh kebap formatörsün rahatsın akşama kadar 2 tık full ek ders.
o da ii mişhhtc' Alıntı:Birgün bir adam anahtarı içerde unutur ve kapı üzerine kapanır adam hemen soluğu çilingirde alır çilingir daha çocuk olan ufak tefek çırağını adamın yanına takar git oğlum amcanın kapısını aç der. Çocukla beraber adam eve gider küçük çocuk bir tık hareketiyle kapıyı açar adam aklından çocuğa 2 tl veririm diye geçirir ama ben 4 vereyim haketti çocuk der kapı açıldıktan sonra adam çocuğa borcum n kadar diye sorar çocuk 5 tl der. Adam bi anda hiddetlenir n yaptın ki 5 tl istiyorsun alt tarafı 2 dk lık bir iş der. Çocukta kıza kapıyı çeker geri kapatır o zaman buyur kendin aç der.