Yaz Tatilinde Halk Eğitim Kursunda Ek ders

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yaz tatilinde açılan kurslarda haftalık ek ders sınırı 10mu yoksa 44 mü..yönetmelik açısından ve halk eğitim öğretmenlerinden cevap gelirse sevinirim

bilo' Alıntı:
arkadaşlar yaz tatilinde açılan kurslarda haftalık ek ders sınırı 10mu yoksa 44 mü..yönetmelik açısından ve halk eğitim öğretmenlerinden cevap gelirse sevinirim
haftada 44 saat kurs açan halk eğitimi nerde buldun hocam :) benim kendi kurum 20 açıyor :) Üstüne çok zorlamamak lazım zaten. Yazın sıcağı, ramazan filan.

bilo' Alıntı:
haftada 20 saat tek başıma ders verilirmi yani...

günde 4-5-6 saat rahat alırsınız hocam da 4 saatten fazlası gereksiz yorgunluk bence. Yine de siz bilirsiniz.

omd' Alıntı:
bilo' Alıntı:
haftada 20 saat tek başıma ders verilirmi yani...

günde 4-5-6 saat rahat alırsınız hocam da 4 saatten fazlası gereksiz yorgunluk bence. Yine de siz bilirsiniz.

+1

o sıcakta 3-4 saatten fazla derse dayanacak kursiyer görmedim ben...

sorunuza cevap verecek olursak. ara tatil ve yaz tatilinde verilen tüm dersler ekders sayılıyor...

ben meslek lisesindeyim.

40 saat açıyorum her 10 saate 1 saatte yandan +3 saat daha ekleniyor..

haftada 43 saat ek ders..

bunu yaz tatilinde açtığım için gece ücretinden %7 kadar fazla ödeniyor..

birde engellilere yönelik açıyorum %25 fazla ödeniyor..

yani tl karşılığı haftalık 501.50 TL yapıyor.. ayda 5 hafta olsa 2500 TL ek dersim oluyor..

böteciler 30 saate kadar atölye öğretmenlkeri 44 saate kadar ek ders alabilirler..

haftada 30+10 şeklinde yani 30 hafta içi, 10 da farklı bir kurs olarak haftasonu yada akşam açılabilir. Yazın okulda ders olmadığı için sorun yok bu şekilde açılabilir. ama kurs okullar açılmadan önce bitmeli yoksa sıkıntı olur.

şimdi konu şurda karışıyor...yaz tatili ne zaman başlar 14 hazirandan sonramı yoksa sorumluluk sınavlarından sonramı...
2.sorum yönetmeliğe göre ""görevlendirilen yönetici ve öğretmenlerden alanı atölye, laboratuvar ve kurs öğretmenliği olanlara haftada 44, diğerlerine haftada 30 saate kadar, ek ders görevi verilebilir. "" diyor..bu yazıya göre meslekçi idarecilerde 44 saate kadar alabiliyormu demek..aldığı ek ders haricindemi, 44 saat yoksa 20 saat ek ders aldığı için 24 saatmi kurs açabilir haftalık saat

tayinci42' Alıntı:
ben meslek lisesindeyim.

40 saat açıyorum her 10 saate 1 saatte yandan +3 saat daha ekleniyor..

haftada 43 saat ek ders..

bunu yaz tatilinde açtığım için gece ücretinden %7 kadar fazla ödeniyor..

birde engellilere yönelik açıyorum %25 fazla ödeniyor..

yani tl karşılığı haftalık 501.50 TL yapıyor.. ayda 5 hafta olsa 2500 TL ek dersim oluyor..

böteciler 30 saate kadar atölye öğretmenlkeri 44 saate kadar ek ders alabilirler..

Bu soruyu daha öncede başka konularda sormujştum ama Ben BÖTE mezunuyum Kadrom Halk Eğitim de haftada 30 saatten fazla kurs AÇAMAZ MIYIM?
Mesela normal okulda 30 saat ders girerken Halk Eğitimden Ekstra 10 saat kurs açabiliyordum ki şuan başka okulda 30 saat derse giren BÖTE mezunu arkadaşım gelip 10 saat daha kurs açabiliyorken ben kendi kurumumda bunu açamıyorum. Ama Ben gidip başka okulda açmak istersem açabiliyorum değil mi? Bu işte bir tezatlıkk var ya çözemedim.

Geri