Yaz Tatilleri İle İgili Yazı/Haber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ferhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
inşallah kısalmaz ama milli eğitim müdürlüklerine bağlı yazılar görderildi milli eğitim müdürlükleri yaz tatilinde hizmet içi eğitim koyarsa ve bunu tüm öğretmenler alacak derse sonuçta yaz tatili diye bişey kalmaz

"Kol kırılır yen içinde kalır" Hocam ben etraftaki dengesizlere gıcığım,sürekli öğretenin tatilini, maaşını hesap eden karaktersizlere tüm kinim ondandır.Yoksa öyle hizmetiçi eğitim falan yıkmaz bizi...

ya hizmetiçi verilse bile bu kadar öğretmene kim seminer verecek ne anlatacak ve ne kadar süre ile olacak seminer adı altında mem müdür ve şube müdürlerinin hayat hikayelerini dinleyeceksek biz almayalım

sene sonu ve sene başı hizmet içi eğitimler bile fiyasko
bir-iki toplantı yapılıyor sonra yan gel yat otur otur git
hatta ilk atandığım yıl seminer döneminde öğretmen arkadaşlar pazardan fasulye falan alıp ayıklamışlardı şok olmuştum :shock:
keşke daha faydalı eğitimler olsa

benim anlamadığım okullar 8 haziranda kapanıyor 30 na kadar 3 hafta var o zaman versene seminerini yalandan yere oturuyoruz hiçbir şey yapmıyoruzki

Ne zaman bu konuda çalışmamız yok deseler mutlaka oluyor.Bence yaza plan falan yapmayalım...

merak etmeyin arkadaşlar tüm illerde uzaktan eğitim salanları hazırlandı yazında var bişeyler

beyazgolge' Alıntı:
ya hizmetiçi verilse bile bu kadar öğretmene kim seminer verecek ne anlatacak ve ne kadar süre ile olacak seminer adı altında mem müdür ve şube müdürlerinin hayat hikayelerini dinleyeceksek biz almayalım

Katılıyorum.

yazın gidiyorum deniz kenarında ev tutuyorum en az 1 ay oğlumun kemikleri zayıf bol bol güneş ve kum.Bu habere çok sevindim yahuuuuu. :mrgreen:

ya bu olayın başlangıcı sendikanın mebe yazdığı yazıya gelen cevap artı cevapta şu öğretmenlerin yaz tatilinin kısalması konusunda bir çalışma yok diyor......Hiç olmayacak da demiyor yani bu kadar büyütülcek bişey değil bence kesin bişey yok ortada

bu yıl öğretmene çok yüklendikleri için bu yaz olmaz, ancak seneye uygular dediklerini bakanımız :-1:

Geri