yazdırma problemi pdf olarak kaydet diyor

Kodla Büyü
çıktı alamıyorum hocalarım, yazdır simgesine basınca kaydet penceresi geliyor, pdf dosya türü seçili oluyor, pdf programlarını kaldırdım, bu seferde .xps dosyası olarak kaydetmeye çalışıyor, kaydete bastıkça tekrar kaydetme penceresi geliyor, sistem vista, çıktı alamıyorum sorunu anlayamadım, el-yardım, el-acz :( :cry:

Hocam bugun müdür yardımcı bilgisayarında da aynı problem varmış düzelttim ben . Yazdır deyince dosyayı kaydetmeyi soruyordu. İşareti kaldırdım . Düzeldi çıktıyı aldım.

Ctrl + P yapınca oradaki kutucukta Dosyaya yazdır die bir kutucuk olacak muhtemelen o işaretlidir. Onu kaldırın düzelir.

sağol hocam o dediğini yaptım sadece onunla olmadı,şöyle oldu; denetim masasından yazıcıları bi açtım microsoft bilmem ne writer printer gibi bişey vardı o seçiliydi o sanal yazıcı gibi olan yazıcıyı sildim, yannda ona benzer bişey daha vardı onu da sildim kendi hp'mi etkinleştirdim üstüne yeşil tik işareti geldi..sonra yazdır dedim yine kaydet falan deyince bi daha yaptım senin dediğini o zaman düzeldi..teş.. :++:

Kaydet yazan yerin altında Hedef var oranın karşısında degiştir butonuna bas yazıcının ismini seç tamamdır.

Geri