Buzkırıcı' Alıntı:Canon bitmeyen kartuştan uzak dur yada ben şanssız olabilirim.Çıktılar tam rengini vermedi bazen kırmızı eksik yazdı bazen 3-4 çıktıdan sonra rengini vermeye başladı.bazen hortumlardan mürekkep eksik gitti.Ve en son yazıcının anakartı değişti.Epson fabrikasyon tanklı daha iyi.
Aynen katılıyorum ben de o hatayı yaptim canon bitmeyen kartuş alarakBuzkırıcı' Alıntı:Canon bitmeyen kartuştan uzak dur yada ben şanssız olabilirim.Çıktılar tam rengini vermedi bazen kırmızı eksik yazdı bazen 3-4 çıktıdan sonra rengini vermeye başladı.bazen hortumlardan mürekkep eksik gitti.Ve en son yazıcının anakartı değişti.Epson fabrikasyon tanklı daha iyi.
Renkli olması önemli mi?myPC' Alıntı:Sevgili arkadaşlar, evde kullanmak üzere tarayıcılı ve renkli bir yazıcı almayı düşünüyorum. Öğretmenlik yaptığım için fazla kullanılacak. Sizce alırken nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca öneriniz var mı?
mehmetkaya1980' Alıntı:Renkli olması önemli mi?myPC' Alıntı:Sevgili arkadaşlar, evde kullanmak üzere tarayıcılı ve renkli bir yazıcı almayı düşünüyorum. Öğretmenlik yaptığım için fazla kullanılacak. Sizce alırken nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca öneriniz var mı?