YAZILI ÖNCESİ

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yazılı öncesi öğrencilere çalışma notları veya soruları veriyor musunz? yada not mu tutturuyor sunuz?

ben not tutturuyorum. ilk dönem ikinci sınavdan öncede çalışma soruları verdim öğrencilere maşAllah notları iyiydi.

hocam notları okulun fotokopisinde mi çıkartıyorsunuz. yoksa her sınıfa 1 er tanem i verip çoğaültmalarını mı söylüyorsunuz?

hocam geçen sene merkez bir okuldaydım orda okulun sitesine atmıştık soruları çocuklar çıkartıyordu. şimdi taşımalı bir okuldayım burda kendim çekip verdim.

Ben derste çalışma kağıtları veriyorum hocam ve çoğaltıp veriyorum. Diğer türlü karmaşa olur bazıları almaz...Çalışma notlarını da mutlaka yazdırıyorum ödev veriyorum eve.

hocam çalışma kağıdı dağıtıyorum şimdi, ama seneye kesinlikle not tutturacağım.

okula yenı geldım norm fazlalığından ılk sınav yapılmamış bu nedenle ilk sınavı uygulama yapıcam Word üzerinde tablo resim şekil ve yazı düzenleme işlemleri yaptırmak için onur belgesi türü bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum ikinci soru olarak ta kısayollar ve klavye tuşlarını kullanmalarını sağlayacak bir etkinlik düşünüyorum.

7 lerede slayt hazırlatmayı planlıyorum

ortaokullarda ortak sınav kalkmış gibi bir şey dedi müdür o nedenle ortak olmaması ve 14 sınıfın olması yazılı konusunda sorun yaratacak gıbıme geldı

3 yıldan sonra resenin verdiği hüzünle ilicini bekliyorum :(

ilk dönem lab yoktu not tutturdum. tabi konular da not tutmaya uygundu. ikinci dönem lab kuruldu, konularda uygulamalı olduğu için çalışma kağıdı dağıttım.

hocam her yazılıdan önce hazırladığım 1 yapraklık çalışma kağıdını tüm öğrencilere göre fotokopi çekip dağıtıyorum. bizim okulda yazılı fotokopisi hariç diğer fotokopiler için sayfa başı cüzi bir para öğretmenler veriyor. sıkıntı olacak bir durum olmuyor açıkçası.

Geri