habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Kurs açarak yada farklı görevlendirme ile ekders alabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
bi yanlışınız var galiba. halk eğitimden toplamda 40 saate kadar ders alabilirsiniz. yani normalde okulda 30 saat derse giren öğretmen hem den 10 saat, okulda 25 saat derse giren öğretmen hem den 15 saat ekders alabilir. yazın ise okul olmadığından hem den doğrudan 40 saate kadar kurs açılabilir. ben daha önce haftada 40 saatlik kurs açmıştım yazın. hem müdürü bu şekilde anlatmıştı bana.graur' Alıntı:yaz tatilinde normal de haftalık 10 saat olan kurs saati 20 saate kadar alabilirsiniz
denizlerb' Alıntı:bi yanlışınız var galiba. halk eğitimden toplamda 40 saate kadar ders alabilirsiniz. yani normalde okulda 30 saat derse giren öğretmen hem den 10 saat, okulda 25 saat derse giren öğretmen hem den 15 saat ekders alabilir. yazın ise okul olmadığından hem den doğrudan 40 saate kadar kurs açılabilir. ben daha önce haftada 40 saatlik kurs açmıştım yazın. hem müdürü bu şekilde anlatmıştı bana.graur' Alıntı:yaz tatilinde normal de haftalık 10 saat olan kurs saati 20 saate kadar alabilirsiniz
Enrico' Alıntı:denizlerb' Alıntı:bi yanlışınız var galiba. halk eğitimden toplamda 40 saate kadar ders alabilirsiniz. yani normalde okulda 30 saat derse giren öğretmen hem den 10 saat, okulda 25 saat derse giren öğretmen hem den 15 saat ekders alabilir. yazın ise okul olmadığından hem den doğrudan 40 saate kadar kurs açılabilir. ben daha önce haftada 40 saatlik kurs açmıştım yazın. hem müdürü bu şekilde anlatmıştı bana.graur' Alıntı:yaz tatilinde normal de haftalık 10 saat olan kurs saati 20 saate kadar alabilirsiniz
Arkadaşlar kurs açmadan okullar hayat olsun projesi kapsamında lab'ı halka yazın açık tutarak ek ders alınabilir mi?Eğer sadece kurs açarak ek ders alabiliyorsak haftada 40 saat nasıl açılır günde 8 saat eder HEM müdürü nasıl kabul ediyor gunde 8 saat ders verilmesini?
bu 160 saatlik kurs yazın 2 ayda biter mi hocam?tevfikdemir02' Alıntı:Enrico' Alıntı:denizlerb' Alıntı:bi yanlışınız var galiba. halk eğitimden toplamda 40 saate kadar ders alabilirsiniz. yani normalde okulda 30 saat derse giren öğretmen hem den 10 saat, okulda 25 saat derse giren öğretmen hem den 15 saat ekders alabilir. yazın ise okul olmadığından hem den doğrudan 40 saate kadar kurs açılabilir. ben daha önce haftada 40 saatlik kurs açmıştım yazın. hem müdürü bu şekilde anlatmıştı bana.graur' Alıntı:yaz tatilinde normal de haftalık 10 saat olan kurs saati 20 saate kadar alabilirsiniz
Arkadaşlar kurs açmadan okullar hayat olsun projesi kapsamında lab'ı halka yazın açık tutarak ek ders alınabilir mi?Eğer sadece kurs açarak ek ders alabiliyorsak haftada 40 saat nasıl açılır günde 8 saat eder HEM müdürü nasıl kabul ediyor gunde 8 saat ders verilmesini?
hocam üniyi bitirdiğim yaz atamadan önce memleketimde kurs açtım 4 er saatlik 2 gruba birisi sabah birisi öğleden sonra geldi. kurslara katılım da oldukça yüksekti. sorunsuz bir şekilde ek dersimi aldım. 160 saatlik 2 kurs toplam 2 ayda 320 saat ekders aldım.
hocam temmuzun başıydı heralde başlama tarihim. ama o yaz atamam geldi. 1 eylülde falan gidip göreve başlayabiliyordum ama benim kurs eylülün ilk günlerine de sarkmıştı. eylülün 4 5 i gibi gidip göreve başlamıştım. tabi bu temmuzun ve ağustosun iş günü sayısı önemli. 40 iş günü günde 4 dersten 160 saat oluyor. temmuz ağustosta 45 iş günü var sanırım. temmuz başında başlarsanız eylüle yetişir.sevdiceğim' Alıntı:bu 160 saatlik kurs yazın 2 ayda biter mi hocam?tevfikdemir02' Alıntı:Enrico' Alıntı:denizlerb' Alıntı:bi yanlışınız var galiba. halk eğitimden toplamda 40 saate kadar ders alabilirsiniz. yani normalde okulda 30 saat derse giren öğretmen hem den 10 saat, okulda 25 saat derse giren öğretmen hem den 15 saat ekders alabilir. yazın ise okul olmadığından hem den doğrudan 40 saate kadar kurs açılabilir. ben daha önce haftada 40 saatlik kurs açmıştım yazın. hem müdürü bu şekilde anlatmıştı bana.graur' Alıntı:yaz tatilinde normal de haftalık 10 saat olan kurs saati 20 saate kadar alabilirsiniz
hocam üniyi bitirdiğim yaz atamadan önce memleketimde kurs açtım 4 er saatlik 2 gruba birisi sabah birisi öğleden sonra geldi. kurslara katılım da oldukça yüksekti. sorunsuz bir şekilde ek dersimi aldım. 160 saatlik 2 kurs toplam 2 ayda 320 saat ekders aldım.
o proje ö.dinçerle gitti. alamazsın. git tatilini yap. önümüz ramazan.Enrico' Alıntı:Arkadaşlar kurs açmadan okullar hayat olsun projesi kapsamında lab'ı halka yazın açık tutarak ek ders alınabilir mi?
)faruk8542' Alıntı:o proje ö.dinçerle gitti. alamazsın. git tatilini yap. önümüz ramazan.Enrico' Alıntı:Arkadaşlar kurs açmadan okullar hayat olsun projesi kapsamında lab'ı halka yazın açık tutarak ek ders alınabilir mi?
smhs' Alıntı:ya hocam bırakın artık şu yazın ek ders olayını.. böyle düşünen arkadaşlar yüzünden diğerlerinin de tatili yanıyor.. yapmayın artık ya...
El-Aziz' Alıntı:Peki kursiyerler kendi öğrencilerimiz olsa oluyor mu? Ben köy okulundayım. 10 kişi bulup herhangi bir konuda kurs açabilir miyim? Neler yapmam gerek?
Neye göre demiş bunu acaba? Kafasına göre mi yoksa bir dayanağı var mı?cat33' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:Peki kursiyerler kendi öğrencilerimiz olsa oluyor mu? Ben köy okulundayım. 10 kişi bulup herhangi bir konuda kurs açabilir miyim? Neler yapmam gerek?
Ben de geçen sene sizin gibi durumdaydım. HEM Müdürümüz "Okulunuzun öğrencisine veremezsiniz, en az lise mezunu olabilecek durumdakilere verebilirsiniz" demişti. Bu sene durum nasıl bilmiyorum...
El-Aziz' Alıntı:Neye göre demiş bunu acaba? Kafasına göre mi yoksa bir dayanağı var mı?cat33' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:Peki kursiyerler kendi öğrencilerimiz olsa oluyor mu? Ben köy okulundayım. 10 kişi bulup herhangi bir konuda kurs açabilir miyim? Neler yapmam gerek?
Ben de geçen sene sizin gibi durumdaydım. HEM Müdürümüz "Okulunuzun öğrencisine veremezsiniz, en az lise mezunu olabilecek durumdakilere verebilirsiniz" demişti. Bu sene durum nasıl bilmiyorum...