YDS Özel Ders Hocası

Kodla Büyü

sumeyra21

Aktif Üye
Ankarada YDS den özel kurs almak istiyorum. gittiğiniz ve memnun kaldığınız hocaları önerebilir misiniz arkadaşlar, internette baktım biraz herkes kendi reklamlarını yapmış. YDS belasından kurtaracak 80 nin üstünde almam gerek, yds de tecrubeli bir özel ders hocası arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

80'in üzeri ne için gerekiyor lisans üstü eğitimi için mi?

Şimdilik bir hoca bulana kadar youtube.com diye bir hoca var, ondan istifade edebilirsiniz.

her kurumda bilişim uzmanı var nerdeyse, çok sevdiğim öğretmenlik mesleğinden soğuttular resmen bıktım iki arada bi derede kalmaktan ne normu var bölümün ne doğru düzgün dersi,tekrar kpss ye girip başka bir kuruma geçmek istiyorum
mesala şu anda http://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/tub ... onel-alimi adresinde bizim bölümde alım var Uzman Yardımcısı olarak, dil puanı 80 isteniyor

hocam akın dil ve özellikle english exam center var 2 side iyidir. 80 hedefinde olduğunuza göre seviyeniz iyi sanırım .prestigeenglish var Cesur hoca belli seviyede ki öğrencileri alıyor

hocam sanırım kurumlar ile ilgili araştırma yaptınız, kurumlara torpilsiz girme şansınız varmı acaba ? bende başka kurumları çok düşündüm ancak torpil yüzünden hiç niyetlenmedim

hocam kitapları vasıtasıyla cesur öztürk hocayı duymuştum ama kitaptan anlaşılacağı üzere belli bir seviyenin üzerindeki kursiyerlere hitap ediyor. ben ahmet akını duymuştum. onu önerebilirim

hocam akın dil ve özellikle english exam center var 2 side iyidir
hocam siz bu kurslardan birine gittiniz mi, bu kurslardaki hocalardan önerebileceğiniz var mı? genelde kurs isim yapmışsa tek bir isim üzerinde yapıyor ahmet akın gibi yada suat gürcan diğer öğretmenleri çok iyi olmuyor, isim yapmış olanların gruplarıda devamlı dolu sizin bu kurslarda önerebileceğiniz isim var mı?
hocam sanırım kurumlar ile ilgili araştırma yaptınız, kurumlara torpilsiz girme şansınız var mı acaba ? bende başka kurumları çok düşündüm ancak torpil yüzünden hiç niyetlenmedim
evet kurumlara genel olarak baktım ama şartları taşımadan torpil de işlemez ilk adım şartları taşımak sonra belki bir yerler torpil olmadan da alır yada belki torpil bulabiliriz, önce şartları taşımak gerek,

sumeyra21' Alıntı:
hocam akın dil ve özellikle english exam center var 2 side iyidir
hocam siz bu kurslardan birine gittiniz mi, bu kurslardaki hocalardan önerebileceğiniz var mı? genelde kurs isim yapmışsa tek bir isim üzerinde yapıyor ahmet akın gibi yada suat gürcan diğer öğretmenleri çok iyi olmuyor, isim yapmış olanların gruplarıda devamlı dolu sizin bu kurslarda önerebileceğiniz isim var mı?
hocam sanırım kurumlar ile ilgili araştırma yaptınız, kurumlara torpilsiz girme şansınız var mı acaba ? bende başka kurumları çok düşündüm ancak torpil yüzünden hiç niyetlenmedim
evet kurumlara genel olarak baktım ama şartları taşımadan torpil de işlemez ilk adım şartları taşımak sonra belki bir yerler torpil olmadan da alır yada belki torpil bulabiliriz, önce şartları taşımak gerek,
gönderdiğiniz tübitak ilanında öss ye yerleştirme sırası ilk 100 000 içinde olacak diyor 2002 girişliyim merak ettim ben kaçıncı girmişim diye ancak ösym nin sitesinde 2002 öss sonucuma ulaşamdım entresan oldu

sumeyra21' Alıntı:
her kurumda bilişim uzmanı var nerdeyse, çok sevdiğim öğretmenlik mesleğinden soğuttular resmen bıktım iki arada bi derede kalmaktan ne normu var bölümün ne doğru düzgün dersi,tekrar kpss ye girip başka bir kuruma geçmek istiyorum
mesala şu anda http://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/tub ... onel-alimi adresinde bizim bölümde alım var Uzman Yardımcısı olarak, dil puanı 80 isteniyor

Hocam sorularınızla ilgili değil, hatta konuyu çarpıtıyorum kusura bakmayın ama ben de bir süredir böyle ilanlar araştırıyordum.
Merak ettiğim bir şey daha var, uzman yardımcısının çalışma şartları nasıldır? Neler yapar? Ne kadar kazanır? gibi birtakım soruları merak ettim. Bunların cevabını bulabileceğim bir yer var mı acaba yoksa arayıp da sormak mı gerekir?

Hocam sorularınızla ilgili değil, hatta konuyu çarpıtıyorum kusura bakmayın ama ben de bir süredir böyle ilanlar araştırıyordum.
Merak ettiğim bir şey daha var, uzman yardımcısının çalışma şartları nasıldır? Neler yapar? Ne kadar kazanır? gibi birtakım soruları merak ettim. Bunların cevabını bulabileceğim bir yer var mı acaba yoksa arayıp da sormak mı gerekir?

sonuçta yönetici kadrosu, 4000 - 6000 arası vardır maaşları kurumuna göre değişir, en azından önü açık uzman yrd, sınavına girip ilerlersin ek göstergeleri fazla diye biliyorum

Arkadaşlar tam ben de bunu düşünüyordum. BOLU' da YDS özel ders verecek isimlere ihtiyacım var. İnternette çok isim var ama bana tavsiyeleriniz var mı?

Ben bu sınavdan 80 almasına alırım da ondan sonra ne yapacağız onu anlamadım. ilanda böte geçmiyor. hem böteyi kim ne yapsn?

Geri