YDS ~~~ 1-EYLÜL~~~ (Hazırlanıyoruz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Nasılmı?
Kaynak kitap önerilerinizi bekliyorum.Burada öneri ve tecrübeleri paylaşalım.
anathema
Cesur Öztürk'ün Building Skills For Proficiency
kitabını tavsiye etmiş
Sınav tarihi;1-EYLÜL-2013

fndgngr' Alıntı:
yargının bi kitabını sipariş verdim inceliyim fikrimi yazarım 8)
Yargı yayınları büyük kitapçılarda bulunmuyormu hocam? Sadece siparişlemi satın alınıyor?

COBOL' Alıntı:
fndgngr' Alıntı:
yargının bi kitabını sipariş verdim inceliyim fikrimi yazarım 8)
Yargı yayınları büyük kitapçılarda bulunmuyormu hocam? Sadece siparişlemi satın alınıyor?

benim bulunduğum ilde büyük kitapçı olmadığından mecburen internetten sipariş verdim ama eminim ki büyük kitapçılarda vardır.

Suat gürcan'nın sınav stratesıjısı ıkılı kıtabı var onlarla çalışıyorum.daha önce bır cok kaynaktan çalışmaya çalıştım, eğer temeliniz yoksa tafsiye ederim.Ama temelınız kuvvetliyse cesur öztürk iyi olacaktır.

http://www.wordtest.com/

cok iyi bir site, ozellikle oyunlar bölümünden geçmiş yillarin sorularini cozebilir, kendinizin ne durumda oldugunu görebilirsiniz, facebook ile baglan ozelligi sayesinde uye olmaniz gerekmiyor.

bilgiafra' Alıntı:
Suat gürcan'nın sınav stratesıjısı ıkılı kıtabı var onlarla çalışıyorum.daha önce bır cok kaynaktan çalışmaya çalıştım, eğer temeliniz yoksa tafsiye ederim.Ama temelınız kuvvetliyse cesur öztürk iyi olacaktır.
Temel fena değil diyecem, geçmiş deneme sınavlarından en az 60 ve hafif üstü alıyor. Ama kritik bir puan.Zaten en az alması gereken minumum taban puan bu.

teşekkürler hocam.

Eee bizim delikanlının sınavı fena değilmiş.Ama sorular açıklanmıyor malum.
Arkadaşlar sizlerinki nasıl geçti?İnşallah iyidir.

Sorular bahar dönemindeki yds den kolaysa ben de Nisan ayındaki sınava hazırlanmak istiyorum.

Geri