YDS'ye Nerede Gireceğiz?

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar linkteki tablo ile ilgili fikri olan yok mu? Sınav merkezi olarak istediğimiz ili seçemeyecek miyiz? :?: :?: :?:

adrese göre seçilecek hocam tabloya göre. öss sınavları gibi.

Hocam şimdi ben MUŞ'ta isem sadece Diyarbakır'da mı girebilirim sınava, yani Van'da sınava girmeyi tercih edemez miyim?

Bence çok saçma bir uygulama. Sınav yerini tercih etmek istiyorum... :verymad:

Belli illere yığılma olmaması için yapmışlar bunu sanırım. Keşke ulaşım olanaklarını daha fazla göz önünde bulundursalarmış.

tanıdığım ankarada asker bu sınava girecek ama ikametgahı izmir'de sınav için izmire mi gelmesi gerekiyor yani?

başvuru yaptım sınava nerede gireceğimiz belli oldu mu nerden bakıyoruz bi link verebilir misiniz? ösym nin sitesinden bakıyorum şifre hatası veriyor,internet şifrem işe yaramadı.

sezinböte' Alıntı:
başvuru yaptım sınava nerede gireceğimiz belli oldu mu nerden bakıyoruz bi link verebilir misiniz? ösym nin sitesinden bakıyorum şifre hatası veriyor,internet şifrem işe yaramadı.

Hocam Ösym ye kendi okulunuzdan kayıt oldunuz dimi?

Klavuzda son 10 gün de belli olacak diyor. Giriş belgesini kendimiz yazıcıdan yazdırıp nüfus cüzdanı ile sınava girecekmişiz. Evli ve nişanlı arkadaşlar sınava yüzüksüz gitsinler. :)

Hiç çalışamadım henüz ama son akşam çalışırım ya da sabah erken kalkarım. :idea:

Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır.

Diye yazıyor aday işlemleri sayfasında.

Hocam kendi eğer şifrenizi bilmiyorsanız kendi okulunuzda yönetim işleri sisteminden tekrar kaydınızı yapsınlar.Size geçici şifre verilecek ordan tekrar kendi şifrenizi oluşturursunuz.

filozof79' Alıntı:
Hocam kendi eğer şifrenizi bilmiyorsanız kendi okulunuzda yönetim işleri sisteminden tekrar kaydınızı yapsınlar.Size geçici şifre verilecek ordan tekrar kendi şifrenizi oluşturursunuz.
YABANCİ DİL SINAVIyla okulun alakası olduğuna emin misiniz hocam?

bakalım hocam.. da sınava girmeden önce ciddi çalışmak lazım. hiç çalışmadan 53.75 aldım.. zoruma gidende çalışsam 70 80 alırdım.. :cry: :( :(

sezinböte' Alıntı:
filozof79' Alıntı:
YABANCİ DİL SINAVIyla okulun alakası olduğuna emin misiniz hocam?
bu işlemin okuldan yapılıp yapılmadığını bilen var mı hocam?

Geri