EĞİTEK te Fatih Projesi Eğitimleri, Eğitici ve BTR Görevlendirmelerini yapan öğretmenler yaşanılanlar nedeni ile görevi bırakma eşiğine gelmiş.
ist_koord' Alıntı:Hocam bu e-posta ile bu işi ilgilendiren eğiticilere geldi burada paylaşmanızın amacı nedir?
Eğitici olup e-postasını okumayıpta bu forumu takip eden kişiler mi var,
yoksa dur bunu kamuyla paylaşayım da süreç çok daha hızlı ilerlesin arkadaşlar için dönülemez bir hale gelsin mi diyorsunuz?
Paylaşımın bir mantığı olmalı bunun burada paylaşıldığını görünce ne düşünelim şimdi.
ist_koord' Alıntı:Hocam bu e-posta ile bu işi ilgilendiren eğiticilere geldi burada paylaşmanızın amacı nedir?
yoksa dur bunu kamuyla paylaşayım da süreç çok daha hızlı ilerlesin arkadaşlar için dönülemez bir hale gelsin mi diyorsunuz?
Paylaşımın bir mantığı olmalı bunun burada paylaşıldığını görünce ne düşünelim şimdi.
caylakcekirge' Alıntı:ben de şimdi merak ettim...bu kadar gizli olan ne acaba :?:
mriza' Alıntı:ist_koord' Alıntı:Hocam bu e-posta ile bu işi ilgilendiren eğiticilere geldi burada paylaşmanızın amacı nedir?
konunun içeriğinden çok bu tepkinin nedenini merak ettim. bizden saklamaya çalıştığınız konu sanki bizi de ilgilendiriyor.
faruk8542' Alıntı:şu yazıyı isimlerini silerek tekrar yayınlarmısınız lütfen. ayrıca tepki gösteren arkadaşıda olmazsa siteden ihraç edelim. bu adam sürekli bi muhalefet kaç senedir ben bıktım görmekten okumaktan.. :-1:
))))ortmenim' Alıntı:sen burda yayınlamadın ama hoca yakında torrente düşer
YEĞİTEK İSTİFA EDENLER.RAR FULL + KREK+ RAP İNDİR
bayraMNS' Alıntı:mriza' Alıntı:ist_koord' Alıntı:Hocam bu e-posta ile bu işi ilgilendiren eğiticilere geldi burada paylaşmanızın amacı nedir?
konunun içeriğinden çok bu tepkinin nedenini merak ettim. bizden saklamaya çalıştığınız konu sanki bizi de ilgilendiriyor.
bu forumun en sevmediğim kısmı bu insanlar düzeyli bir şekilde bir şeyler paylaşırken birileri "üstad, bilirkişi" havalarına girip "hepiniz yanlışsınız" deme cesaretini gösteriyor. ısrarla bu kişilerin tartışmaya veya konuya uzak kalmalarını istiyorum.