YENİ BİR SENDİKA--METESEN(MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM SENDİKASI)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezar10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sezar10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yeni bir sendika kuruldu. ismi METESEN. açılımı mesleki ve teknik eğitim sendikası. özellikle meslek öğretmenlerinin problemlerini çözmek amacı ile meslek öğretmenleri ağırlıklı kurulmuş. bir sendika.
sizde bilirsiniz ki ülkemizde sendikalar siyasetin gölgesinde hareket etmektedir.
ancak bu sendikada asıl amaç "meslek öğretmenleri" nin sorunları,problemleri üzerine yoğunlaşmaktır.
ilgilenen arkadaşlar www.metesen.org sitesinden daha detaylı bilgiye sahip olabilirler.

konu eskidi ama bu sendikaya üye olan var mi?

ben üye olmayı planlıyorum. tüzüğünü inceledim, sanırım hepsi benzer cümleleri kullanıyordur.

sizce bu sendikaya üye olmamın ne gibi olumlu ya da olumsuz tarafı olabilir?

değerli yorumlarınızı bekliyorum...

twiter da 2 takipçisi var ,sitenin bazı linkleri çalışmıyor örneğin "basında metesen" gibi, sanırım biraz zamana ihtiyaçları var . böylece bazı şeyler netleşir.

bakmak lazım.. ama bu kadar sendika içinde üye bulmak zor.. :|

izmitlii' Alıntı:
konu eskidi ama bu sendikaya üye olan var mi?

ben üye olmayı planlıyorum. tüzüğünü inceledim, sanırım hepsi benzer cümleleri kullanıyordur.

sizce bu sendikaya üye olmamın ne gibi olumlu ya da olumsuz tarafı olabilir?

değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Üye oldunuz mu hocam?

sendika hakkında bilgi edinmek için sitesine girdim, bazı sayfalar hata veriyor falan. bir konuda soru sordum site üzerinden, bir haftayı geçti cevap bile veren yok, belkide kimseye ulaşmadı, sitede hatalı sayfalar mevcut.
kişilerle ilgilenilse üyelik düşünülebilir ama şimdilik üye olmanın zamanı var heralde..

Geri