YENİ E-YAYGIN OTOMASYON

Kodla Büyü

lugesya

Üye
Merhaba.. HEM Müdürümüzün tayini çıkınca öğretmen olduğum kurumda bir aydır geçici olarak müdürlüğe vekalet etmekteyim.. Kurumda ne mdr ne Mdr yard. olmadığından şuan kurumun bütün yükünü omuzlanmak zorundayım.. bir de şimdi bu Yeni E-yaygın otomasyon sistemi çıktı ve buraya faydadan çok birçok problem getirdi.. Kullanımında karşılaştığım bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum.. Yeni bir kurs planlarken 3. ksımda mdr.yardımcısının adının istendiği bölümde mdr. yardımcısının adını ekleyemiyorum.. Personel işlemleri modülünden personel girişlerini yapıyorum ancak görünmüyor.. sistem mi bu hatatyı veriyor ben mi yapamıyorum bilmiyorum.. :? bilgilendirirseniz sevinirim..

Hocam size verilen ana kullanıcı adı ve şifre vardır, o kısımdan kendi adınızı eklemeniz lazım, il/ilçe milli eğitim müdürlüğünden size şifre verilmiş olması lazım o şifre ile

müdür olarak başına iş almıssın tek basına kurs işlemlerini yapman imkansız

Sayın Hocalarım, e-yaygın otomasyonunda ilçe yöneticisi olarak bir tane kurum yöneticisi tanımlaması yaptım. kurum yöneticisi de iki müdür yardımcısı ve bir de müdür tanımlaması yapmış.
problem şu;
kurs onay işlemleri, yalnızca bir müdür yardımcısında açılıyor, müdürde ve diğer müdür yardımcısında beyaz bir sayfa açılıp server error vs gibi bir hata çıkıyor.

Geri