Yeni ütü alacağım!tavsiyeleriniz...

Kodla Büyü

bilisim_oguz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ütümüz bozuldu.yapılamıyor.acil ütü almam lazım.bütçeyi zorlamayacak,tavsiye edeceğiniz ütü var mı?

hocam ben tefal auoclean kullanıyorum 3 yıl oldu alalı çok da memnuum bilmiyoum zorlar mı ama görümcem tefalin buhar kazanlısını 1000 tlye almıştı 7 8 ay oluyor belki düşmüştür ble çok memnun bakablrsiniz.

tefal tavsiye ederim hocam ikinci ütü olarak kullanıyoruz model yükselttik

bu arada bimden almayında nereden alırsanız alın yoksa hortum misali 40 sayfa okumak zorunda kalırsınız :)

http://www.hepsiburada.com/liste/tefal- ... w%3dsearch ben bunu kullanıyorum hocam, 2 sene oldu harika bir ütü, içine su koyuyorsunuz ve buhar tuşuna basmanıza bile gerek kalmıyor, harika düzleştiriyor, çabuk ısınıyor, geç soguyor, belirtilen ısı ayarına gelince kendini beklemeye alıyor, örneğin gömleğin üstünde unutsanız bile hareket ettirmeyince kendini soğutuyor ve yakmıyor, şiddetle tavsiye ederim...

ben de bir yıl önce philips azur aldım internetten araştırarak. şimdi çok memnunuz.tavsiye ederim.

ne yani bilgisayar öğretmeni ütü alamaz mı? bilgisayar dışında bişey konuşamaz mı? hortum da alır ütü de alır yatak da alır.. :)
öğretmenler odasında zümremiz yok ama burda var..

ben zümremle paylaşmak, zümreme danışmak onunla dertleşmek istiyorum arkadaş!!!!

Philips Azur kullanıp arkasından buhar tanklı Tefal aldık aralarında dağlar kadar fark var. Ayrıca annem de tefal kullanıyor buhar tanklı değil ama philips in adı bile geçmez bence tefal varken. 600 liraya aldım kolun yorulmadan dağ gibi ütüyü 1 saatte bitirirsin haberin olsun. Bence enerji,beden sağlığı ve zamandan tasarrufu hesaba katarsan Tefal in buhar tanklı modellerini denemelisiniz.

Geri