Yeni animasyon örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nzmylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nzmylmz

Site Gezgini
Arkadaşlar öğrencilerle birlikte yaptığımız 50'den fazla çalışmayı youtube'da yayınlıyorum. içinde gerçekten güzel örnekler var. Birkaç tane de animasyon yapım aşamasını kaydettiğim vidyo var. Dersi ilk kez verecelekler için fikir vermesi açısından faydalı olabilir. Tecrübeli arkadaşlar da yorumda bulunursa sevinirim. Çöp adamların fla ve swflerini aşağıda paylaşıyorum.

http://www.youtube.com/channel/UCmjwmEW43L-dn7CN8-VYbTw

Ekli dosyalar

Fena değilde kayıtları harici kamera ile yapmışsın keşke ekran kaydetme yazılımı kullansaydın. :)

Birde swf dosyası ve FLA dosyasını da paylaşmalısın ki, inceleyenler bu dosyaların içeriğine bakabilsin.

Üç anlatım var onlar kamerayla evet. Aniden karar verince biraz hazırlıksız yakalandık hocam. 50 kadar animasyon var dahada artacak eğer biri şu animasyonu isterim derse onu atarım diye düşündüm açıkcası. Ama yarın eklerim bir iki tanesini

nzmylmz' Alıntı:
Üç anlatım var onlar kamerayla evet. Aniden karar verince biraz hazırlıksız yakalandık hocam. 50 kadar animasyon var dahada artacak eğer biri şu animasyonu isterim derse onu atarım diye düşündüm açıkcası. Ama yarın eklerim bir iki tanesini
Çok iyi olur elimizde doküman olmuş olur şimdiden teşekkürler

böylesine hoş uygulamalar için bence teşekkür az bile be hocam. helal olsun. çocuklara da size de başarılar dilerim. çok beğendiğimi ifade etmek isterim bir flashsever olarak. iyi günler

Hocam bu dersi ilk defa vereceğim.Şimdi indiriyorum,inceleyeceğim.
Öğretmenlikte yeniyim, acemiyim
İnşallah destek ve çalışmalarınızı bekliyoruz . cok teşekkür ederiz,emeğinize sağlık

BBNET
Geri