mevcut okul binamız yetersiz olduğu için yaklaşık 4-5 yıl önce yeni bina inşaatımız başladı ve nihayet uzatmalı olarak bitti. 1-2 hafta içinde yeni binamıza taşınacağız. Eski okulumuzdaki bt sınıfında faz 1 bilgisayarlar var ve 10 civarı çalışan bilgisayarla bi şekilde idare edip ders yaparak bugüne kadar geldik, yeni binaya geçince rahat ederiz diye düşünerek. Geçen dönem sonunda inşaat bitmişti. İki sınıf da bt sınıfı için ayrılmıştı. Tesisatı döşenmişti, her sınıfa net bağlantısı yapıldı ve bunların routerları falan bt sınıfına döşendi. Sadece Bilgisayarların gelmesini bekliyorduk ki ve okula geçmeye de 2 hafta kala "il milli eğitim müdürü okul müdürümüze; bakanlığın artık bt sınıflarını dağıtacağını ve yeni bt sınıfı kurulmayacağını, dolayısıyla da yeni binamıza bt sınıfı yapılmayacağını söyledi". ben bt sınıfı olacağını düşünerek kendi okulumda formatörlük için başvurdum (onaylandı hatta) ve 12 saatte dersim var. Başka okula formatör olarak gitmek istedim ama görevlendirmelere başladı bu saatten sonra olmaz dedi il eğitici formatörü.
sonuç olarak önümüzdeki hafta bt sınıfı olmayan okulda 12 saat bil. tek dersi olan bir fomatör olacağım. allah sonumu hayretsin
sonuç olarak önümüzdeki hafta bt sınıfı olmayan okulda 12 saat bil. tek dersi olan bir fomatör olacağım. allah sonumu hayretsin