cetinersin
Aktif Üye
uhaha: uhaha: hocam süpermiş gerçektenBuzkırıcı' Alıntı:kucuk cocuga formatorum dedim sen traktormusun dedi.
:+1:cyln' Alıntı:Bitter cikolata diye takilirlarsa sasmayin
Sonra o bitter bihter olur )
benimde ilk aklıma gelen bu oldu. acaba biz mi çok karamsarız hocam herkes ne güzel çikolata düşünüyorhakanx280' Alıntı:bu bilgisayarcıların işi burada BİTER.
çok iyi yaBuzkırıcı' Alıntı:kucuk cocuga formatorum dedim sen traktormusun dedi.
Zaten bihtere benziyecek gibictrl+alt+delete' Alıntı:bihter demesinlerde
uhaha: :alkis:hakanx280' Alıntı:bu bilgisayarcıların işi burada BİTER.
enestar' Alıntı:Gıcıklık olsun diye mi BİTER dediler acaba. Çok mu aranmış bu kısaltma?
serdemir' Alıntı:Ne olursa olsun şu ana sayfdaki reklam değişsin artık. Ne anlatmak istediğini de hiç anlayamadım şu ana kadar="BT dersleri hala seçmeli! Ne seçmeli?" Hayır bu ders seçmeli değil zorunlu olmalı mı demek istiyor. O resimdeki çocuğu gören kimse böyle düşünmez bence!!!!!!!!!!!!!!!! Adminlere duyrulur :!:
oziie' Alıntı:serdemir' Alıntı:Ne olursa olsun şu ana sayfdaki reklam değişsin artık. Ne anlatmak istediğini de hiç anlayamadım şu ana kadar="BT dersleri hala seçmeli! Ne seçmeli?" Hayır bu ders seçmeli değil zorunlu olmalı mı demek istiyor. O resimdeki çocuğu gören kimse böyle düşünmez bence!!!!!!!!!!!!!!!! Adminlere duyrulur :!:
Aynen katılıyorum - ne zamandır yazacağım unutuyorum ben de -
O resim hele - bilgisayardan beyni dönmüş bir çocuğu anımsatıyor - "bilgisayar yasaklanmalı" Sloganına daha uygun geldi bana.
Belki iyi niyetli olarak - bilinçli bilg. kullanımını öğrenmeyen bir çocuğun durumu - şeklinde vurgu yapılmak istenmiş ama bunu görenler BT harici birisi böyle ince düşünmez.