Yeni Kural mı?

Kodla Büyü

pasific

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Geçen sene okullar hayat olsun kapsamında bir tml de 160 saatlik kurs açmıştım. bu sene de müracat ettim.öğrencileri bulup dilekçeleri imzalatıp başvurdum. ama halk eğitim bana okulda kaç saat derse girdiğimi sordu. okulumda btryim ve 8 saat giriyorum. o zaman bunu haftalık 15 saate tamamlamak için zaten 10 saat olan haftalık ekdersin 7 saatini keseceklerini 3 saatini alabileceğimi söylediler.bu bana çok saçma geldi.

dün de benim durumumda olanların hiç açamayacağını söylediler.yeni yönerge geldiğinden bahsettiler.bilgisi olan var mı?

Mesai saatleri dışında olan bi kursun ekdersi nasıl maaş karşılığını doldurmak için yazıyolarmış??

Yok öyle bişey hocam. Siz zaten BTR siniz. Kursu mesai saatlerinin dışında açmak zorundasınız. Böyle olunca da haftada 10 saate kadar kurs ekdersi alırsınız.

onlar btr yi anlamamışlar karıştırmışlar kafalarını siz haftalık 18 saat ekders aldığınızı söyleseydiniz daha rahat anlarlardı.

evrim0626' Alıntı:
onlar btr yi anlamamışlar karıştırmışlar kafalarını siz haftalık 18 saat ekders aldığınızı söyleseydiniz daha rahat anlarlardı.

btr olduğuma dair okuldan yazı alıp gönderdim. anlamaları için daha ne yapabilirim ki :)
yeni bir yönergeden bahsettiler. bu olay bana da çok saçma geldi.zaten iki hafta sarkıttılar toplantı yapacaz falan diye.kendi hesapları var bence.

kurs iyi oluyordu,hem dersler keyifli geçiyor(sonuçta oraya gelenler istekli), hemde cep harçlığı oluyordu. ama nerede bahsetsem öğretmen arkadaşların tepkisi" vayy gene iyisin ,paraları kazan bakalım " oluyor. :o sanki kurs hiç yok! devletten bir piyango kazanmışım,milyarları götürüyorum.kıskançlık , haset...artık olaylara iyi niyetle bakamıyorum.

Geri