Yeni kurulacak BT Sınıfları hakkında?

Kodla Büyü

sadbt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni kurulacak olan 1500 adet Bt sınıfı hakkında bilgisi olan var mı? Bize altyapı kuruldu. Kablolar elektrik hattı falan çekildi. Ama bilgisayarlar hala gelmedi. Ne bilgisayar özellikleri hakkında bilgim var, ne ne zaman geleceği hakkında. Bir de yanında başka bir şey olacak mı? Yazıcı robotik malzemeleri falan? bilgisi olan var mı?

bize de yeni altyapı kuruldu her şey hazır, masalar ve bilgisayarların gelmesini bekliyoruz. 1 ay içinde tamamlanacak denildi ama bekliyoruz. benim de bilgim yok kaç adet pc gelecek özellikleri nedir bilgi verilmedi

hocam bize de yenilikçi sınıf kurulacak, keşfe bile gelinmedi daha, yıl sonunu bulabilir. tasarruf olayları var ancak olacaktır.

Yenilikçi sınıf kurulacakmış. Kanallar döşendi, tahta takıldı. Gerisi ne zaman olur bakalım. Acelem yok. Olmasa da olur.

Son düzenleme:
Altyapı bizde de hazırlandı. Ses seda yok bilgisayarlar için. Güncel bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa seviniriz.

Bize de yeni altyapı kurulacak aynı projeden mi bahsediyoruz bilmiyorum alt yapı daha kurulmadı haftaya kurulacak innova tarafından yapılacakmış 18+1 olarak altyapı yapılacak ama gelecek bilgisayarlar 15+1 olabilirmiş (?) bilgisayarlar Aidata AİO dendi. Ne zaman gelir belli değil dendi bize de. Altyapı için ayrı , masalar için ayrı , bilgisayarlar için ayrı gelinecekmiş. Bu lablarda yazıcı robotik kitler yok , yenilikçi sınıflarda varmış. Bizde Lab olmadığı için yenilikçi sınıf olmuyor. Labı olanlara yenilikçi sınıf yapılacak o da tüm branşların kullanımına açık olacak dendi. Herhangi bir gelişme olursa yazarım burdan.

bize de geçen hafta geldiler alt yapıçizimi vs yaptı. 1 aya kurulacak dedi. sordum içeriği 16 bilgisayar ,1 öğretmen, bilgisayarı yazıcı ve robot gelecek dedi. robot nedir dedim bilmiyorum dedi

bakanlık çoğu yerde server terminal sistemine dönüyor yeni kurulacaklarda genelde sunucu ve terminal kuruyor bize bir atölye yapıldı biz beğenmedik. amaçları tüm bilgisayarlara ayrı ayrı parça almaktansa ihtiyaçlar doğrultusunda server a parça alıp güçlendiririz mantığı var fakat meslek lisesi bişlişim derslerinde tökezledi. aynı anda fusion 360 photoshop açınca takılıp kalıyor

bakanlık çoğu yerde server terminal sistemine dönüyor yeni kurulacaklarda genelde sunucu ve terminal kuruyor bize bir atölye yapıldı biz beğenmedik. amaçları tüm bilgisayarlara ayrı ayrı parça almaktansa ihtiyaçlar doğrultusunda server a parça alıp güçlendiririz mantığı var fakat meslek lisesi bişlişim derslerinde tökezledi. aynı anda fusion 360 photoshop açınca takılıp kalıyor
yeni kurulan sistemi bilmiyorum ama bende server terminal sistemi kullanıyorum. Dediğiniz gibi fusion ve after effect kullanırken zorlanıyoruz. server tabanlı olduğu için ses kartı ve ekran kartı takamıyoruz harici olarak. Bakanlık da direk server tabanlı cihaz getirmişse sıkıntı devam eder. Ama güzel tarafı da var bu sistemin. İmaj alma format atma derdi yok. Ana makineye kurmak yeterli oluyor.

Yazı geldi bu konu hakkında bugün malzeme dağıtımına başlandığı konusunda neler geleceği hakkında teslim tutanağını göndermişler.

ihaleye çıkılan bilgisayarların özellikleri yazılmış.

Ekli dosyalar

Geri