Yeni laboratuvarımız

Kodla Büyü

die4you

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni yaprığımız laboratuvar için görüşlerinizi bekliyoruz...

Ekli dosyalar

• 2013-05-09 14.59.53.jpg
    2013-05-09 14.59.53.jpg
    434.9 KB · Görüntüleme: 1,256
  • 2013-05-09 15.00.05.jpg
    2013-05-09 15.00.05.jpg
    472.7 KB · Görüntüleme: 1,252
  • 2013-05-09 15.00.00.jpg
    2013-05-09 15.00.00.jpg
    61.9 KB · Görüntüleme: 1,252
Sınıfınızın yenilenmesi açısından şanslısınız hocam, güzel olmuş. Üsttekiler kasa galiba, üstte olması kullanışlı olur mu? Sınıfınızda iyi dersler dilerim :)

Lab'ı olmayan bilgisayarcılardan biri olarak sadece hayırlı olsun diyebilirim. Merkez bir okulda yokluk çekmek bana biraz koyuyor. Ama en çok dokunan velilerin kodamanlar olmasına rağmen okula bir hayrı olmaması (Kaymakamdan, emniyet müdürüne, memurlar, mühendisler... zenginleri hiç saymıyorum bile :(

düşünce olarak güzel, temizlik açısından, kablolar yerde olunca hizmetliler temizlik açısından sıkıntı çıkarıyorlar çoğu okulda. o sorunu çzömüşsünüz. ancak, kasalar çok yukarda olmuş, biraz daha aşağıda olabilirdi özellikle pencere tarafındakiler...

ama bu zamanda bt sınıfı yenilemek zor iş, elimizdekilerle idare ediyoz, güle güle kullanının... kullandıkça zorluklarını kolaylıklarını daha iyi görürsünüz :)

Ahhh ahhh benimde bi labım olaydı da toz olaydı temizlikçilerle kavga edeydim benim sınıfımı da temizleyin diye koca okulumda 2 tane devasa hangar gibi labım var amma içi boş sadece 2 tane büyük ups im var onuda toki koymus :(

Hocam bu arada sahsi kanaatim olmamıs sanki bir teknoloji maazasında vitrinlerdeki lcd lere benzemiş diğer duvarda da sankı baska bır teknolojık urun sergılenecekmıs gıbı

nasıl yaaa ben başlığı görünce eskiden kalma bir başlık mı diye düşündüm hemen tarihine baktım yeniymiş nasıl olur yeni lab kurulması aklım almadı bizimkiler tek tek kapatılırken hocam anlamadım ben yaaa size yeni lab mı kurdular

Hayırlı olsun hocam, öğrencilerle daha güzel görüneceği kanaatindeyim. Kasveti belki boş olmasındandır. Turuncu ve yeşil sevmediğim iki renk. Benim labım o renk olsaydı ne yapardım bilmiyorum :oops:

Hayırlı olsun hocam.
Farklı bir yerleşim düzeni olmuş. Avantaj ve dezavantajlarını zaman gösterecektir. Kasaların olduğu kısım hariç öğrencilerin çöp-pislik gizleyebilecekleri bir yer yok. Monitörlerin sabitlenmiş olması da iyi, düşme devrilme derdi olmaz. Klavye fareninkilerin haricinde ortada kablo görünmemesi de güzel.

hocam gayet güzel olmuş ortalıkta kablo vs. yok temizliği rahat ,toz çok fazla göz önünde olmaz. kullanışlı monitörlerin sabit olmasıda ayrıca iyi olmuş. bence gayet başarılı

mobilya, metal bölümlerimizin ve idarenin desteği ile bu hale getirdik. Şimdi yeni sandelyeler alacağız. Birde okulumuz EML olduğu için her hafta temizlik yaptırıyoruz.
Ve her öğrenciye bir bilgisayarı zimmetliyerek o bilgisayardan sorumlu olmasını sağlamayı düşünüyoruz. En önemlisi ile yerlerin yıkanması..

ozhan07' Alıntı:
düşünce olarak güzel, temizlik açısından, kablolar yerde olunca hizmetliler temizlik açısından sıkıntı çıkarıyorlar çoğu okulda. o sorunu çzömüşsünüz. ancak, kasalar çok yukarda olmuş, biraz daha aşağıda olabilirdi özellikle pencere tarafındakiler...

ama bu zamanda bt sınıfı yenilemek zor iş, elimizdekilerle idare ediyoz, güle güle kullanının... kullandıkça zorluklarını kolaylıklarını daha iyi görürsünüz :)
ozhan hocam onların hepsi aynı yükseklikten foto çekiş durumu ve açısı aşağıdan olmuş ondan öle gözüküyor.

Tasarımı ben beğendim öğrencilerin kasa ile ilgilenmesinden krtarmış ayrıca yerlerin temizliği kolay bence olmuş.

CD ve Flash belleği kasaya takmak oldukça zor olacak ayrıca fare ve klavye kabloları kısa gelecek ki resimden de anlaşılıyor. Birde öğrencilerin yan yana oturması oldukça sıkıntılı olacak çünkü aralıkları çok ama çok dar. Tebrik ederim büyük emek harcamışsınız ama bazı sıkıntıları yok değil. :)

Yer temizliğinin kolaylığı ve sorunsuzluğu açısından çok güzel ama estetik olarak çok da güzel durduğu söylenemez hocam ama en azından hizmetlilerin kablo çekip koparma ya da kasayı düşürüp hasar verme şansları ortadan kalmış ve bu sorundan kurtulmuşsunuz olaya bu açıdan bakmak daha hoş bence :D

ergonomik olmamış..öğretmenede öğrenciyede zorluk çıkartır gibi geldi banada..Renk seçimleride boğmuş ortamı..Ekranları duvara asmak yerine masa içine gömülebilirdi hafif eğim verilerek..

Ama yeni lab görmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş yaa..hayırlı olsun hocam.

Geri