Yeni norm yönetmeliği ile ilgili madde 22

Kodla Büyü

etiket59

Site Gezgini
madde 22 ç fıkrasında, Mesleki ve teknik örgün ve yaygın eğitim kurumlarında alan/dal derslerine ilişkin ders yükü hesaplanırken işletmelerde mesleki eğitim ders yükünün hesaplanışı 32 saatin çıraklık eğitiminde oluşturulan gruplara göre olacağı belirtilmiş. Yani 12-41 arası 1 grup, 41-81 iki grup....
Bizler önceden 24 saati 8-16 bir grup, 16-24 iki grup ... olacak şekilde, grup sayısı ile çarparak hesaplıyorduk.
İki yıl sonra işletme beceri eğitimi dersinin 32 saat olacağı ama grup sayılarının düşeceğeni anlıyorum ben buradan. Yoksa yanlış mı anlıyorum...

Hocam 32 saat olayı sadece çıraklık koordinatörlüğü için, beceri eğitimi için eski hesaplama geçerli.

o hesap çıraklık için fakat yeni yönetmelikte grup sayılarında değişme var. 1 kişi artırmışlar 2.ve 3.grup için gereken sayıyı 16 yerine 17, 24 yerine 25 olmuş.

bilisim-tef' Alıntı:
o hesap çıraklık için fakat yeni yönetmelikte grup sayılarında değişme var. 1 kişi artırmışlar 2.ve 3.grup için gereken sayıyı 16 yerine 17, 24 yerine 25 olmuş.

hocam o grupla yukarda bahsedilen grup farklı olaylar. sizin dediğiniz derslerde grup oluşturma olayı i.b.e farklı

Geri