ceylanhakan
Üye
Değerli arkdaşlar, yeni sistemde bizim dersimiz ile teknoloji ve tasarım dersi birleştirilip yeni bir ders oluşturulacağı ile ilgili forum sayfalarında bazı mesajlar gördüm. bilgisi olan var mı acaba...
otherm' Alıntı:yeni sistemde 4X4 formatör olacakmışız
McRAM' Alıntı:sorudan daha çok 11 Mart 2012 de üye olup branş birleşmesi hakkında soru soran arkadaş dikkatimi çekti....
ceylanhakan' Alıntı:Değerli arkdaşlar, yeni sistemde bizim dersimiz ile teknoloji ve tasarım dersi birleştirilip yeni bir ders oluşturulacağı ile ilgili forum sayfalarında bazı mesajlar gördüm. bilgisi olan var mı acaba...
ceylanhakan' Alıntı:Değerli arkdaşlar, yeni sistemde bizim dersimiz ile teknoloji ve tasarım dersi birleştirilip yeni bir ders oluşturulacağı ile ilgili forum sayfalarında bazı mesajlar gördüm. bilgisi olan var mı acaba...
ceylanhakan' Alıntı:siteye çok önceden üye oldum ''ankanhoca'' bir türlü giriş yapamadım. site yöneticisi arkadaş kontrol edebelir.memurlar nette teknolog40 nick li arkadaş forum sayfalarında ayrıntılı açıklama yapmış. "" arkadaşlar meb teknoloji ve tasarım ile bilişim teknolojileri dersini birleştirmeyi düşünüyor bu ders öğrencilerin bilgisayardan endüstriyel tasarımlar yapabileceği bir tasarım dersi koymayı düşünüyor bu ders 4+4+4 eğitim sistemi uygulanmaya başlayacağı zaman 5.6.7.8.9. sınıflarda zorunlu ders olarak okutulacakmış ve haftada 2 saat olacakmış teknoloji ve tasarım öğretmenleri ile bilişim teknolojileri öğretmenleri hizmet içi eğitimden geçirilecekmiş bu ders 2023 vizyon dersi olarak belirlenecekmiş aynı zamanda pc tabletlerin dağıtılması ile çok önemli bir yere sahip olacakmış bütün milli eğitim müdürlüklerinde bu ders için arge oluşturulacakmış"" buna benzer yazıları var. bir kaç yerde görünce mantıklı geldi...