Yeni telefon alacağım bbnet ailesine danışmak istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

muren

Aktif Üye
Arkadaşlar çok öyle ahım şahım bişey aramıyorum 500 Tl üzeride olsun istemiyorum. Şöyle orta yollu alınca pişman olmayacağım bir telefon olmalı. Gözüme ilk ilişen ve bir arkadaş tarafından önerilen HTC Desire C Golf var linki aşağıda onunla ilgili ne düşünürsünüz onu da bilmek isterim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-de ... w%3dlister

hocam ben 15 gün önce LG L5 aldım fiyatı da 500 tl. gayet güzel performansı var.
Şarj süresi iyi. internete bağlanması güzel. Android 4.0.3 işletim sistemi 4 inc ekran. rakiplerine görede fiyatı çok uygun.

HTC öneren arkadaşım 2 ay önce LG almış kullanmıştı memnun kalmadığı için satıp HTC almış bana söylediği şey sakın LG alma. Bilmiyorum araştırmaya devam edeceğim. Öneriniz için tşk ederim.

Teşekkür ederim arkadaşlar birazda başka forumlarda konuyu değerlendirmeye çalışacağım.

bence de galaxy ace 2 ben galaxy ace kullanıyorum hassasiyeti hızı çok iyi hocam yurtdışı almıştım bir sorun yok 2 gün önce telefoncu taş gibi cihaz onlar dedi parça sıkıntısı da yokmuş htc ve lg de parça sıkıntısı var

Galaxy 729 TL diyor hocam o kadar para vermek istemiyorum açıkçası özelliklerine de baktım çift çekirdek falan diyo zaten sorunsuz olduğu doğrudur ama bütçe işte :)

fatihtasoz' Alıntı:
Samsung Galaxy Ace 2 öneririm hocam

ace2 geçen n11.com da satılıyorlu 520 tl ye, hediye çeki falan da veriyorlardı galiba, bir bak istersen. n11.com gittigidiyor tarzı br site, satıcılardan satın alıyorsun.

ALCATEL OT-995
Tek geçerim. 300 TL ye seri sonu. Eğer mağazaların bulunduğu illerden birindeyseniz ya da aldırma imkanınız varsa bu fiyata akıllı telefonun tüm nimetlerinden faydalanabilmek için güzel bir cihaz. Aksesuarları Türkiye'de yok fakat Ebay'dan 50 TL ye harici şarj cihazı,2 adet batarya,sert kılıf ve ekran koruyucu alabilirsiniz.

ben kullanıyorum , şu forumu okumanı tavsiye ederim : http://forum.donanimhaber.com/m_65811013/tm.htm

kısaca htc desire c golf ' un eksi yönleri:
tango , viber tarzı programlarla kameralı görüşmeler için önde kamera olmaması ,
kamerasının flaşının olamaması
ileriki android sürümlerine güncelleme yapılamama durumu
vs.

artıları ise :
bence o paraya alınabilecek en mantıklı telefon ,
işlemci hızı 600 ama 900 e çıkarılabiliyor,
andorid son sürüm sayesinde gayet tatminkar kullanım
boyur olarak ne büyük ne küçük

navigasyona gelecek olursak o yazılıma göre değişiyor. bu konuda sıkıntı yaşayacağını sanmam.

hocam desire c kullanıyorum bütçeniz o civarda ise alabileceğiniz en iyi telefon diyebilirim.. biraz daha çıkabilirseniz eğer htc one v veya samsung s3 mini alabilirsiniz..

desire c'nin beni en çok rahatsız eden yanı bazı uygulamalarda yavaş kalması.. onun dışında gayet iyi bir cihaz..

linkteki ürünü yaklaşık 1 ay önce teknosa dan aldım. Gayet memnunum. navigasyon için
teknomobil.org dan igo indirip yükledim.

Cem yılmazın stand up şovunu izledikten sonra pahalı telefonlar için yorum yapmak iyi olmaz lükse para harcamak niye...

ama sunu diyeyim şimdiden hayırlı olsun.

06Davut' Alıntı:
Cem yılmazın stand up şovunu izledikten sonra pahalı telefonlar için yorum yapmak iyi olmaz lükse para harcamak niye...

ama sunu diyeyim şimdiden hayırlı olsun.

Eyvallah tşk ederim. Bahsi geçen şovu izlemedim o konuda yorum yapamayacağım. :)

sinan36' Alıntı:
linkteki ürünü yaklaşık 1 ay önce teknosa dan aldım. Gayet memnunum. navigasyon için
teknomobil.org dan igo indirip yükledim.

HTC Desire C den bahsediyorsunuz değil mi hocam. Navigasyon olayını çok merak ediyordum sorun yok diyosunuz yani o konuda. Doğru mu anladım.

BENDE EŞİME HEDİYE almak istiyorum telefon 1000 tl ye kadar en fazla internette fiyat araştırması yaparken samsung galaxy ace 2 ve samsung i9070 advanced dikkatimi çekti iki tel den biri hakkında bilgisi olan tavsiye debilecek olan varmı acaba? birde bu tellerde navigasyon oluyormu ?

galaxy s3 ün paralel ithalat satışı 1000 tl civarına bulunabiliyor. Geçen hafta gold da 999 tl den satılmıştı, puanla beraber yeniçarşım veya n11 deki satıcılardan 1000 tl civarına bulunabiliyor. ama garantisi başarı telpa gibi distrübütör değil , paralel ithatal yoluyla getirilen daha küçük firmalar. Ben yerinizde olsam bu şekilde s3 alırdım. dubai bilişim fena değil o satıcılar içerisinde. navigasyonu var s3 ün

Geri