daha mebbiste kadromuz böte olarak guncellenmedigi için Norm fazlası görünmüyor olabiliriz. Hala bilişim teknolojileri yaziyor. Böte olarak damgalaninca işler değişebilir.Yok kardeşim, ortaokullarda görev yapan tefliler şuan meb kontenjan da bakıldığında norm fazlası olmuş durumdalar, aynı şey böteliler içinde halk eğitimde geçerli olsaydı şuan onlarda norm fazlası gözükmesi lazımdı, halk egitimde çalışan bote arkadaşım var bizzat kendimiz baktık şuan için öyle bir durum yok, olmasıda imkansiza yakın , 2 bölümde halk eğitimde atanacak gibi duruyor
Branşlar güncelleme yapılmadı henüz o yüzden öyle görünüyor. Böte branşına geçince fazlalık duruma düşebilir. Ancak halk eğitimlerde hem böte hem bilişim branşı açılırsa fazlalık gözükmeye de bilir. Güncellemeler olunca netleşirYok kardeşim, ortaokullarda görev yapan tefliler şuan meb kontenjan da bakıldığında norm fazlası olmuş durumdalar, aynı şey böteliler içinde halk eğitimde geçerli olsaydı şuan onlarda norm fazlası gözükmesi lazımdı, halk egitimde çalışan bote arkadaşım var bizzat kendimiz baktık şuan için öyle bir durum yok, olmasıda imkansiza yakın , 2 bölümde halk eğitimde atanacak gibi duruyor
Risk illaki var hocam. Fakat, sizin hakkınızı elinizden alırlarsa ya size branş değişikliği hakkı verecekler ya verecekler. Siz yine de aksi bir duruma karşı varsa sendikanız ile iletişime geçip avukat imkanından nasıl faydalanacağınıza dair bilgi alın. Eğer ekstra dava masrafı v.s. oluşacağını söylerlerse ilk iş sendikanızı değiştirin. Başkanlarının afaki maaşları, harcamaları ve abidik gubidik şeylere değil de (en azından onların yanında)üyelerinin haklarına harcama yapan bir sendikaya üye olun.Halk eğitimde böte alanı mezunu olarak çalışıyorum bu yeni ttkb kararına göre norm fazlasi olma riskimiz var mı yoksa yeni atamalar için mi geçerli
aynen hocamYabancı dil hazırlık sınıfları yaygınlaşıyor. Her yıl ortaokul da çalışan bir çok arkadaşımız norm fazlası oluyor. Böyle giderse zaten yakında BÖTE olarak atanacak bir alanımız, dersimiz kalmayacak.
Değerli Hocam, ben zaten 10 yıldır meslek liselerine atanma hakkına sahibim. Velhasıl sizler gibi olayı duygusal ve taraflı değerlendirmediğim için gayet doğru yorumladığımı düşünüyorum. Farkındaysanız da hep şunu savundum. İlgili madde hem tef hem böte mezunu arkaşların mağduriyetlerini engellemek için var.zülfikar öğretmenin madde 11 i tamamen yanlış yorumlayıp bilişim alanına geçeceğiniz düşünüyorsunuz ancak madde 11 in şartlarını dikkatlice okumamışsınız kesin bir hukuki yorum yapıyorsunuz ttkb kararını tamamen görmezden geliyorsunuz işinize geldiği gibi yorum yapıp bunun gerçekten hukuki olduğuna inanıyorsunuz bunuda heryere yazıyorsunuz.tebrik ederim.