Yeni Vestel imaj ile gelen değişiklikler

Kodla Büyü

figosde

Aktif Üye
Arkadaşlar okulumuza 22 nisan da donanım arızası nedeniyle Vestel geldi son versiyon imaj yükledi sanırım v4 oluyor. Gözüme çarpan değişiklikler:

1- tek kullanıcı var Vestel, yönetici kullanıcı yok. Onun yerine netsupport var.
2- netsupport U deactive ederek tüm admin işlemlerini yapıyoruz.
3- ms essentials security yüklü olarak geliyor
4- netsupport Manager yüklü bir önceki versiyonda ns protect vardı ama ns manager yoktu logosu M şeklinde. Şimdi ikisi de var. Hem client hem Manager. Manager ı windows güvenlik duvarı engelliyor.

Zaten uzun süredir vestel'in imajı sizin dediğiniz şekilde hocam, ben ocakta netten indirmiştim bu şekilde. Ama bildiğim kadarıyla vestelin yaptığı sözleşmede e-içeriklerin de yüklü olması gerekiyor yeni imajlarda. Ama içerikler yüklendikten sonra 80-90 GB olacağı için vestel işgüzarlık yapıyor biraz.

resimleri bizleri deneme amaçlımı ters koydun hocam benim beyinmi döndü yoksa :mrgreen:

Bizi bu projeden bıktırdıktan sonra sistemi tam olarak oturtacaklar... Deneme yanılma yöntemi ile bu iş yürümü bir de adına proje diyorlar...

Burada administrator kullanıcısını aktif edince açılışta hata veriyor ve şifre hatalı diyor bu sorunu çözebilen var mı?
Diğer versiyonlarda da VESTEL kullanıcısının adını değiştirdiğinizde yine açılışta kimlik hatası diyerek otomatik açmıyor. Bununla ilgili neler yaptınız acaba ?

KöfteHoRr' Alıntı:
Zaten uzun süredir vestel'in imajı sizin dediğiniz şekilde hocam, ben ocakta netten indirmiştim bu şekilde. Ama bildiğim kadarıyla vestelin yaptığı sözleşmede e-içeriklerin de yüklü olması gerekiyor yeni imajlarda. Ama içerikler yüklendikten sonra 80-90 GB olacağı için vestel işgüzarlık yapıyor biraz.
Merhaba hocam, imajı indirdiğinizi söylemişsiniz. İmajı nereden indirdiniz ve bu imajı nasıl yüklediniz? Bende aynı imajla sorun yaşıyorum, tek oturum var ve hiçbirşey yapmama kurmama izin vermiyor. Mantıken program kurarken şifre istemesi lazım ama istemiyor. Oturumu değiştirip admin yapayım diyorum admin oturumu yok :(

Geri