yeni zamlar yolda

Kodla Büyü

papakaa

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
hazır 28 şubatçılar gözaltına alınmaya başlamışken zamların da eli kulağındadır :mrgreen:
akşam olmadan depoları doldurun :++:

suskunlar diye bir dizi var.Bence bu isim tam bizim millete göre.
SUSKUNLAR

zamları bilmemde 28 şubatçıların ÇEVİK BİR'in alınmasına ilk defa çok sevindim..1 nesilin hayallerini çaldılar;daha 17-18 yaşındaki gençleri ülkelerini-hukuku-demokrasiyi sorgulamalarına ve kendilerini 2. sınıf insan hissetmelerine yol açtılar..inşallah KEMAL gürüzü de sorgularlar

zamları bilmemde 28 şubatçıların ÇEVİK BİR'in alınmasına ilk defa çok sevindim..1 nesilin hayallerini çaldılar;daha 17-18 yaşındaki gençleri ülkelerini-hukuku-demokrasiyi sorgulamalarına ve kendilerini 2. sınıf insan hissetmelerine yol açtılar..inşallah KEMAL gürüzü de sorgularlar
:+1: :+1: özellikle çevik bir

Van için milletten yardım beklediler de Suriyeliler için milyon dolarları döküyorlar. Bir yerlerden çıkması gerek, ayrıca İran'la da işimiz bitmek üzere, onun etkisi çok büyük.

ya ne bu kötü haberler bi yandan il dışı yok diyorsunuz bi yandan yeni zamlar varmış off ya formatörlük saçmalığı ayrı bi dert norm sorunu ayrı bi dert insan kafayı yer valla

yuca' Alıntı:
:+1: :+1: özellikle çevik bir
dönemin iç işleri bakanını(meral akşener) yağlı kazığa oturtmak isteyen, mehmet altan'ın k...çına süngü takıp cephelerde dolaştırmak isteyen çevik iki(erol özmakaramıydı kasnakmıydı) onuda alsınlar :sleep:

inşallah adam gibi yarıgılanırlar. çevik bir israil emekli askerlerin kurduğu amerikan ve isail menfaat örgütünün kontrolünde bu ülkeye yapmadığı ihanet kalmamıştı. bu ülkeyi kötü günler bekliyor.

Geri