daha önce de bahsetmiştim ygs sınavının ardından lys 5 dil sınavına girmiştim. yerleştirme puanım 403 gibi birşey geldi. Hic calismadan bu puani aldigima da inanamadim tabi :mrgreen: ingilizce öğretmenliği okusam mı, yapabilir miyim diye düşünüyorum :lol: sorun şu ki, tekirdağda görev yapıyorum ve oradaki ünide eğitim fakültesi yok. edirne trakya üniversitesinin geçen yılki taban puanı da 390. yani yazarsam belki kazanabilirim. ama kazanırsam da ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum.
kendi okulumda şu an 6 saat dersim var. norm fazlası olmiyim diye 2 saat de zeka oyunları dersi vermiş müdür. edirneye mi taşınsam, kendi okulumda 1 gün derse girip, sonrasında edirneye mi dönsem filan diye düşünceler dolaşıyor kafamda. tabii bu durumda formatörlük filan da yapamam sadece maaşa kalıyorum.
sizce bu kadar atraksiyona değer mi? tercihler de başladı bugün, çok iki arada bir derede kaldım. tekirdağda ingiliz dili ve edebiyatı da yazabilirim ama 2.öğretimi yok, okuldan çıkıp derse gitme şansım da olmaz. yine formatörlükten vazgeçerek yapabilirim ancak. onu okumak zor diyorlar bir de.
2.üniverisite okuyan var mı?? yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorumm..
kendi okulumda şu an 6 saat dersim var. norm fazlası olmiyim diye 2 saat de zeka oyunları dersi vermiş müdür. edirneye mi taşınsam, kendi okulumda 1 gün derse girip, sonrasında edirneye mi dönsem filan diye düşünceler dolaşıyor kafamda. tabii bu durumda formatörlük filan da yapamam sadece maaşa kalıyorum.
sizce bu kadar atraksiyona değer mi? tercihler de başladı bugün, çok iki arada bir derede kaldım. tekirdağda ingiliz dili ve edebiyatı da yazabilirim ama 2.öğretimi yok, okuldan çıkıp derse gitme şansım da olmaz. yine formatörlükten vazgeçerek yapabilirim ancak. onu okumak zor diyorlar bir de.
2.üniverisite okuyan var mı?? yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorumm..