yeniden il dışı ???

Kodla Büyü

parssan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
forumlarda yeniden il dışı konuşulmaya başlandı...
bizde bir konu açalım görüşlerinizi alalım...

il içi yeniden yapılacak...

il dışının da tekrar yapılması hakkında mebe bildiriyorlar..

:oops: umut fakirin ekmeği işte kim derdi il içi tekrar yapılacak diye

il dışı iptal olması...

seçim dönemindeyiz.....

Il icinin tekrar olma sebebi idarecilikleri sonlandirilacak mudur ve mdr ydrleri icin.

ben ilk defa il dışı atamaların iptali için açık bir resmi yazı gördüm.. normalde millet kırk takla atıp Ankara'ya gidip yalvar yakar iptal ettirirdi. Şimdi böyle değil verreyim yarın dilekçemi oldu bittti.. Zaten norm güncellemleri de ayrı bir konu.. Bizim okulda Nisan ayında resen atanan arkadaşlara 1 Ağustosa kadar bekleyin yazısı geldi.. Ee bu ne şimdi.. Sonra da il içi tekrar alınacak dendi.. Bugün de il dışı atama iptal yazısı artık son bomba oldu.. Ben sadece kendimin sanıyordum anlaşılan bakanlığın da kafası karışık..

hocam şu an bulunduğum okulda normlar güncellendikten sonra norm fazlası olmuşum..ildışı atamanın yapıldığı okulda da norm fazlası olma durumu varmışş...şimdi normlar güncellenmeden yapılan bir il dışında bence tekrar 2. bir ildışı yapmak zorunda kalacaklar...bu benim görüşüm...

iliçine yine yapacaklar niye ildışına atananların okulları boş kalmasın diye yapılıyor. İl dışı yeniden yapılması nedir ya tayini çıkan çıkmış çıkmayan evini barkını ona göre ayarlamış memleketine dönmüş bu stresle mi uğraşacaz biz yaz boyu bu kadar saçma iş görmedim

Yapılamaz olmaz diyenleri anlamıyorum neden yapılamaz acaba bu sene daha norm güncellemesi yapmadan atama yaptılar bizim branşta fazla norm durumları değişmez ama liselerde matematik, fizik, kimya derslerinin sayısı bayağı arttı. Kaldı ki ilk defa il dışı atamalarının iptali için şans verildi. Eğer bu sene il dışı tayin istemişseniz çıkan yerden memnun değilseniz siz de iptal ettirin sonra ikinci bir il dışı çıkınca haksızlık demeye hakkınız yok. 2010 da af geldi bu af yüzünden 6 senedir memlekete gidemedim ben bu haksızlığı konuşmayıp da 2.il dışını mı haksız buluyorsunuz.

lover128' Alıntı:
hocam şu an bulunduğum okulda normlar güncellendikten sonra norm fazlası olmuşum..ildışı atamanın yapıldığı okulda da norm fazlası olma durumu varmışş...şimdi normlar güncellenmeden yapılan bir il dışında bence tekrar 2. bir ildışı yapmak zorunda kalacaklar...bu benim görüşüm...
ben bugün yeni atandığım okul müdürünü aradım. İlk defa anadolu lisesinde çalışacağım için norm hakkında bilgi alayım dedim. 10-12 saatiniz var bugün gencellendi normlar dedi.. iyi dedim norm fazlası olmayayım da dedim..

tefbilisim' Alıntı:
Yapılamaz olmaz diyenleri anlamıyorum neden yapılamaz acaba bu sene daha norm güncellemesi yapmadan atama yaptılar bizim branşta fazla norm durumları değişmez ama liselerde matematik, fizik, kimya derslerinin sayısı bayağı arttı. Kaldı ki ilk defa il dışı atamalarının iptali için şans verildi. Eğer bu sene il dışı tayin istemişseniz çıkan yerden memnun değilseniz siz de iptal ettirin sonra ikinci bir il dışı çıkınca haksızlık demeye hakkınız yok. 2010 da af geldi bu af yüzünden 6 senedir memlekete gidemedim ben bu haksızlığı konuşmayıp da 2.il dışını mı haksız buluyorsunuz.
Het türlü affa karşıyım. Ancak af 10 yilda 1 yapılan artık klasik olmuş bir durum. Ancak meb in en soğuk baktığı olay il dışı. O yuzden bir daha yaparlar diye beklemek hayal. Daha adamlar Özür grubu tayininiz çıkmaz diye ilisik kesmeyin diyor forumda 2. Il dışı bekliyorlar. Allah herkesi mutlu edecek yerlerde calistirsin. Ancak hayalden baska sey degil 2.yi beklemek

Hayallerde gerçek olur bir gün. 2010 da af geldiğinde 2006 dan önce çalışmaya başlayanlara gelecek sadece deniliyordu çünkü 2006 yılından sonra batı illerinde de zorunlu hizmet bölgeleri oluşmuştu nasıl olduysa 2010 dan önce başlayanlara diye çıktı af. O yüzden sendikaların da sözü geçiyor sanırım ve aşırı derecede daha önceki yıllarda görülmemiş bir il dışı talebi oluştu bu sene. İl dışı iptalini de ilk defa görüyorum o yüzden herşey olabilir. Bekleyip görmek lazım.

Geri