Internet' Alıntı:ikinci ildışına çoook iyi yerler açılır haberinin ola
ben bugün yeni atandığım okul müdürünü aradım. İlk defa anadolu lisesinde çalışacağım için norm hakkında bilgi alayım dedim. 10-12 saatiniz var bugün gencellendi normlar dedi.. iyi dedim norm fazlası olmayayım da dedim..lover128' Alıntı:hocam şu an bulunduğum okulda normlar güncellendikten sonra norm fazlası olmuşum..ildışı atamanın yapıldığı okulda da norm fazlası olma durumu varmışş...şimdi normlar güncellenmeden yapılan bir il dışında bence tekrar 2. bir ildışı yapmak zorunda kalacaklar...bu benim görüşüm...
Het türlü affa karşıyım. Ancak af 10 yilda 1 yapılan artık klasik olmuş bir durum. Ancak meb in en soğuk baktığı olay il dışı. O yuzden bir daha yaparlar diye beklemek hayal. Daha adamlar Özür grubu tayininiz çıkmaz diye ilisik kesmeyin diyor forumda 2. Il dışı bekliyorlar. Allah herkesi mutlu edecek yerlerde calistirsin. Ancak hayalden baska sey degil 2.yi beklemektefbilisim' Alıntı:Yapılamaz olmaz diyenleri anlamıyorum neden yapılamaz acaba bu sene daha norm güncellemesi yapmadan atama yaptılar bizim branşta fazla norm durumları değişmez ama liselerde matematik, fizik, kimya derslerinin sayısı bayağı arttı. Kaldı ki ilk defa il dışı atamalarının iptali için şans verildi. Eğer bu sene il dışı tayin istemişseniz çıkan yerden memnun değilseniz siz de iptal ettirin sonra ikinci bir il dışı çıkınca haksızlık demeye hakkınız yok. 2010 da af geldi bu af yüzünden 6 senedir memlekete gidemedim ben bu haksızlığı konuşmayıp da 2.il dışını mı haksız buluyorsunuz.